Povezane vesti
Veternička i Ulica Živojina Ćuluma do 12 sati bez vode
Dnevnik 23.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Veternička ulica. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti i Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Dnevnik 23.10.2019
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 19 sati biti deo Veternika, oivičen ulicama Vojvode Bojovića, Ive Lole Ribara i Mihajla Pupina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Veternika do 19 sati bez vode
Moj Novi Sad 23.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 19 sati biti deo Veternika oivičen ulicama Vojvode Bojovića, Ive Lole Ribara i Mihajla Pupina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Veternička ulica i Živojina Ćuluma bez vode zbog havarija
Radio 021 23.10.2019
Veternička ulica i Ulica Živojina Ćuluma nemaju vode zbog havarija. Obe ulice bez vode će biti do 12 časova. Kako navode u "Vodovodu i kanalizaciji", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Ulica Živojina Ćuluma bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 23.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Veternička ulica i danas bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 23.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Veternička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad: Stigli u Staru Pazovu, dočekani večerom i vatrometom
NIN pre 13 minutajoš 50 povezanih
Studentkinja na putu do Novog Sada u suzama: „Srce mi je puno, izgrlila bih sve građane koji nas podržavaju“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Ostavka premijera nije dovoljna! Pavićević o političkoj krizi i narednim koracima: Gde god pogledate, to je slepa ulica
Blic pre 13 minutajoš 72 povezane
Američki ministar odbrane o avionskoj nesreći u Vašingotnu: "Ovo je rezultat problema sa visinom leta helikoptera"
Blic pre 1 satjoš 118 povezanih