Повезане вести
Бамби најбоље зна шта значи Супер, а шта Премијер лига: Кад сам стигао у Манчестер мислио сам да је то други спорт
Моззарт спорт 23.10.2019
“Нико није губио лопту осим мене”, присећа се Зоран Тошић. Навијачки: разумљиво је надати се. Зато сви и волимо фудбал, јер чуда се се дешавају. Али како је то рекао Саво Милошевић: не баш сваки дан. И Партизанов тренер је… »
Бамби открио - Ово је био највећи проблем у Јунајтеду!
Спортске.нет 23.10.2019
Партизан сутра дочекује Манчестер јунајтед, а централна фигура меча би могао да буде Зоран Тошић. Фудбалер Партизана Зоран Тошић је својевремено носио дрес Манчестер јунајтеда, али није оставио велики траг у екипи коју је тада… »
Тошић о данима на Олд Трафорду: Нико на тренингу није губио лопту, осим мене
Вести онлине 23.10.2019
Повратник у Партизанове редове се присетио у разговору за енглески „Атлетик“ свог боравка међу „црвеним ђаволима“. Зоран Тошић (32) вратио се у Партизан пре две године, а из Партизана је у зимском прелазном року 2009. приступио… »
Безбијев први уговор у музеју Манчестер јунајтеда
Вести онлине 23.10.2019
Енглески великан, Партизанов гост у утакмици трећег кола Лиге Европе (четвртак, 18.55 часова), ставио међу своје реликвије један од најзначајнијих докумената клупске историје. После 53 године Манчестер јунајтед долази у Хумску… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана