Povezane vesti
Važna poruka iz EU za nas: Znamo da ste razočarani, ali ne gubite nadu
Mondo 23.10.2019
Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici pokušava da uteši ceo Zapadni Balkan, nakon što Severna Makedonija i Albanija nisu dobile pozitivan signal o tome da bi mogle da krenu ka Evropi... Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici… »
Fabrici: Razočarenje ne sme da prevlada, EU ostaje posvećena Zapadnom Balkanu
Beta video 23.10.2019
BEOGRAD - Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da Unija ostaje posvećena Zapadnom Balkanu i da nastavlja da pomaže Srbiji i celom regionu na putu ka članstvu. U kratkoj video poruci povodom prošlonedeljnog samita EU, Fabrici je… »
Fabrici: EU ostaje posvećena Zapadnom Balkanu
Slobodna Evropa 23.10.2019
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da Unija ostaje posvećena Zapadnom Balkanu i da nastavlja da pomaže Srbiji i celom regionu na putu ka članstvu, prenosi agencija Beta. U kratkoj video poruci povodom prošlonedeljnog… »
Fabrici: Region i dalje prioritet za EU
Dnevnik 23.10.2019
BEOGRAD: Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji poručio je da region ne treba da se prepušta razočaranju koje je nastalo posle odluke da se ne otvore pregovori sa Severnom Makedonijom i Albanijom i da će EU ostati uz Srbiju i partnere na Zapadnom… »
Fabrici: EU ostaje uz Srbiju i partnere na Zapadnom Balkanu
N1 Info 23.10.2019
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici poručio je da region ne treba da se prepušta razočaranju koje je nastalo posle odluke da se ne otvore pregovori sa Severnom Makedonijom i Albanijom i da će EU ostati uz Srbiju i partnere na Zapadnom… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Minut ćutanja i aplauz za mladog bubnjara koji je nastradao u požaru: Održana komemoracija članu grupe DNK: Cela škola je plakala
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih