Povezane vesti
"Zatekao sam ih u gaćama": Kemiševo pismo je raskrinkalo Vesnu Zmijanac, zabola mu je nož u leđa i prevarila ga sa kućnim…
Blic 23.10.2019
Miroljub Aranđelović Kemiš svojevremeno je otkrio da se razveo od svoje nekadašnje supruge Vesne Zmijanac, jer ga je kako kaže, prevarila sa kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem. Iako je od njihovog razvoda prošlo više od trideset godina, dosada je u… »
Otišao sam po stvari, a zatekao ih u gaćama! Kemišovo pismo javnosti raskrinkalo Vesnu Zmijanac: Varala me je sa Bosancem, a…
Kurir 23.10.2019
Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem! Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica i harmonikaš, kompozitor i aranžer… »
Vesti dana »

MUP: U sedam časova počinje uklanjanje avio-bombe s gradilišta Beograda na vodi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana