Povezane vesti
Hoće li njegovo svedočenje Trampu doći glave: Šest najvažnijih stvari koje mogu da okrenu istragu o impičmentu
Blic 23.10.2019
Visoki američki diplomata u Ukrajini Bil Tejlor izjavio je juče na saslušanju u Kongresu da je predsednik Donald Tramp instruisao zvaničnike da uslove stranu pomoć Ukrajini zahtevima da ta zemlja otvori istragu porodice Džoa Bajdena i predsedničkih… »
Ambasador SAD u Ukrajini potvrdio da je Tramp tražio uslugu u zamenu za vojnu pomoć
Glas Amerike 23.10.2019
VAŠINGTON — Vodeći američki diplomata u Ukrajini, otpravnik poslova u ambasadi SAD u Kijevu Vilijam Tejlor izjavio je u tokom svedočenja u Predstavničkom domu da mu je rečeno da će Bela kuća soloboditi vojnu pomoć Ukrajini samo ukoliko ta zemlja javno… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 15 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana