Повезане вести
Купује само ношену одећу, чак и својој беби! Неће да даје паре на ново, а њен разлог за то никога неће оставити равнодушним…
Курир 23.10.2019
Мајка двоје деце уштедела је хиљаде долара купујући одећу по бутицима са половном робом. Нина Диксон (29) успела је купити одећу од дизајнера попут и то по јако повољним ценама купујући у сецонд-ханд радњама. "Родила сам своју… »
Дојила сам гладну бебу најбоље другарице: Полудела је кад сам јој рекла, за 5 минута ме избрисала из свог живота! Ништа ми…
Курир 23.10.2019
Неименована мајка двоје деце испричала је на друштвеној мрежи да је њена пријатељица родила бебу две недеље након ње и да је један дан она чувала. Каже да је пријатељици то било прво дете и мучила се па се она понудила да… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Глумци настављају са протестима на сцени – вечерас овације екипи представе „Бела кафа“ и транспаренту „Народно је народно“ (ВИДЕО)
Данас пре 17 минутајош 1 повезана
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана