Повезане вести

Први теретни воз из Кине стигао у Србију

Први теретни воз из Кине стигао у Србију

Слободна Европа 24.10.2019
Први теретни воз Кинеских железница, са опремом за изградњу пруге за велике брзине Београд - Будимпешта, стигао је у четвртак у Београд. "Ово су важни дани за нас", изјавио је председник Србије Александар Вучић поздрављајући… »
Стигао теретни воз из Кине с опремом за изградњу брзе пруге

Стигао теретни воз из Кине с опремом за изградњу брзе пруге

Н1 Инфо 24.10.2019
Теретни воз кинеских железница "Цхина Раилваи Експресс" са више од 500 тона опреме за изградњу брзе пруге кроз Србију стигао је у Београд где су га дочекали председник Александар Вучић и заменик министра трговине Кине Чен Кеминг… »
Руски С-400 на вежби у Србији

Руски С-400 на вежби у Србији

Слободна Европа 24.10.2019
Руски ракетни системи С-400 и Панцир учествују на српско-руској војној вежби "Словенски штит 2019.", потврдио је председник Србије Александар Вучић. "С-400 је у земљи због ове вежбе и сутра ћу ићи да га видим директно. Панцир С… »
Машиновођа поносан што је председнику Вучићу предао "рапорт" - месец дана пута воза који је означио изградњу брзих пруга…

Машиновођа поносан што је председнику Вучићу предао "рапорт" - месец дана пута воза који је означио изградњу брзих пруга…

Вечерње новости 24.10.2019
Воз у свом саставу има 28 вагона са контејнерима. Теретни воз кинеских железница "Цхина Раилваи Експресс", који је данас стигао из Кине у Београд, први је директан воз из Кине за Србију и довезао је више од 500 тона опреме за… »
Карго линија између Кине и Србије, одлична могућност за привреднике

Карго линија између Кине и Србије, одлична могућност за привреднике

Дневник 24.10.2019
БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић оценила је данас да је успостављање железничке карго линије између Србије и Кине одлична прилика за домаће… »
Ја сам као питбул! Кад ухватим нешто, не испуштам! Такве лажове свет није видео: Вучић о приштинској фарси бројања гласова у…

Ја сам као питбул! Кад ухватим нешто, не испуштам! Такве лажове свет није видео: Вучић о приштинској фарси бројања гласова у…

Курир 24.10.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је одговарајући на питања новинара на Железничкој станици Нови Београд, по свечаном дочеку теретног кинеског воза са опремом за градњу брзе пруге у Србији, рекао шта мисли о… »
ВИДЕО Вучић свечано дочекао воз из Кине: Србија постала земља у коју сви желе да дођу

ВИДЕО Вучић свечано дочекао воз из Кине: Србија постала земља у коју сви желе да дођу

Радио 021 24.10.2019
Теретни воз кинеских железница "Цхина Раилваи Експресс" са више од 500 тона опреме за изградњу брзе пруге кроз Србију стигао је у Београд где су га дочекали председник Александар Вучић и заменик министра трговине Кине Чен Кеминг… »

Вести дана »