Повезане вести
"Забетонирана сам": Тијана Дапчевић једва говори након трагичне смрти Драгане Трипић, и Душица Јаковљевић сломљена
Блиц 24.10.2019
Поп певачица Тијана Дапчевић која је била дугогодишња пријатељица новинарке Драгане Трипић, шокирана је и како каже, скамењена вешћу о њеној смрти. Тијана је видно узнемирена за "Блиц" изјавила да је, како каже, забетонирана… »
"Кад човек умре, не треба му ни љубав ни утеха": Драгана Трипић пред смрт на Фејсбуку објављивала цитате познатих глумаца и…
Блиц 24.10.2019
Новинарка Драгана Трипић (58) пронађена је мртва јутрос у стану у Миријеву, а тело новинарке, која се према писању портала "Пинк.рс" обесила, пронашла је њена ћерка. Многи Драганини пријатељи навели су да нису знали да ли се… »
"Много сам потресен": Саша Поповић у неверици због смрти Драгане Трипић, дуго су сарађивали, али није знао шта је мучи
Блиц 24.10.2019
Директора "Гранд" продукције Сашу Поповића веома је потресла вест о смрти новинарке Драгане Трипић, са којом је сарађивао дуги низ година. Саша Поповић каже да није знао да је Драгана имала проблеме. - Много ме је изненадила и… »
"Била је ведра и весела, нисам знала да има проблеме": Пријатељица Драгане Трипић у сузама због трагичне смрти новинарке
Блиц 24.10.2019
Бивша новинарка и списатељица Симонида Милојковић, која је била дугогодишња пријатељица покојне новинарке Драгане Трипић, нема је од бола након вести о њеној смрти. Симонида Милојковић у шоку је због Драганине трагичне смрти… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 3 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана