Повезане вести

Вучић: Тражићу да се прво испита моја имовина

Вучић: Тражићу да се прво испита моја имовина

Данас 24.10.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није сигуран да ли ће Закон о испитивању порекла имовине бити усвојен до краја године или у фебруару идуће године, али да ће затражити да буде први чија ће имовина да буде… »
Ја сам као питбул! Кад ухватим нешто, не испуштам! Мени првом да се имовина испита, а сутра идем да видим с-400

Ја сам као питбул! Кад ухватим нешто, не испуштам! Мени првом да се имовина испита, а сутра идем да видим с-400

Правда 24.10.2019
Председник Србије Александар Вучић данас је одговарајући на питања новинара на Железничкој станици Нови Београд, по свечаном дочеку теретног кинеског воза са опремом за градњу брзе пруге у Србији, рекао шта мисли о фарси која… »
Вучић: Покажите ми некога коме сам обећао независност Косова

Вучић: Покажите ми некога коме сам обећао независност Косова

Н1 Инфо 24.10.2019
Председник Александар Вучић изјавио је, говорећи о недавном сусрету који је имао са америчким дипломатом Ричардом Гренелом, да је имао "добар и позитиван разговор", али није желео да коментарише медијске наводе да је Гренел нудио… »
Председник: Инсистираћу да моја имовина буде прва испитана

Председник: Инсистираћу да моја имовина буде прва испитана

Вечерње новости 24.10.2019
Он је навео да тај закон неће донети толико велике економске ефекте, али ће донети више морала и правде, те да је уверен у његово усвајање. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће, када буде усвојен нови закон о… »

Вести дана »