Povezane vesti

Moj ljubavnik: Zvezda serije Senke nad Balkanom pokazala dečka, a opis je mnoge šokirao! (Foto)

Moj ljubavnik: Zvezda serije Senke nad Balkanom pokazala dečka, a opis je mnoge šokirao! (Foto)

Kurir 24.10.2019
Zvezda serije "Senke nad Balkanom" Marina Ćosić objavila je fotografiju sa dečkom uz opis koji niko nije očekivao. Glumica inače ne voli da govori o privatnom životu, ali je pozirala za Instagram sa izabranikom Nikolom. "Moj ljubavnik, saborac i moj… »
Kriminalac oženio Niki, A ona sakrila to kao zmija noge! Nije htela da otkrije šta joj se desilo, a onda je dala signal…

Kriminalac oženio Niki, A ona sakrila to kao zmija noge! Nije htela da otkrije šta joj se desilo, a onda je dala signal…

Kurir 24.10.2019
Niki Minaž je pre mesec dana objavila da se povlači iz muzičkog sveta jer želi da se posveti privatnom životu. Niki Minaž je na društvenim objavila da se udala za dugogodišnjeg partnera Keneta "Zoo" Petija. Iznenađeni fanovi su raširili srećnu… »
Hose armando iz esmeralde ima 53 godine! Sada izgleda još bolje nego kad je bio mladić, a po stuci uopšte nije glumac…

Hose armando iz esmeralde ima 53 godine! Sada izgleda još bolje nego kad je bio mladić, a po stuci uopšte nije glumac…

Kurir 24.10.2019
Fernando Kolunga sada izgleda bolje nego pre 20-ak godina, kada smo ga gledali kao Hose Armanda u TV noveli "Esmeralda". Meksički glumac u martu je napunio 53 godine, a od izgleda latino zavodnika ne odustaje i drži se odlično. View this post on… »

Vesti dana »