Повезане вести

Одушевљени Оле: "Публика...вау! Невероватно!"

Одушевљени Оле: "Публика...вау! Невероватно!"

Спортске.нет 24.10.2019
Неколико пута током својих реченица Солскјер је морао да се присети сјајне атмосфере. Није Оле Гунар Солскјер хтео да каже да је Манчестер јунајтед имао среће, али је рекао да је тим морао јако добро да се брани током офанзиве… »
Милетић: Оштећени смо!

Милетић: Оштећени смо!

Моззарт спорт 24.10.2019
„Морам да погледам снимак њиховог пенала“, додао је искусни бек. Све је било идеално у Хумској осим пенала који је направио Немања Милетић. Ипак, тешко да ће неко замерити искусном десном беку на пропусту из финиша првог… »
Стојковић: Ако наставимо овако, нема зиме

Стојковић: Ако наставимо овако, нема зиме

Спортски журнал 24.10.2019
Партизан је изгубио од Манчестер јунајтеда (0:1), голом Антонија Марсијала из пенала, у трећем колу Групе Л Лиге Европе. Голман фудбалског клуба Партизан Владимир Стојковић оценио је да је његова екипа била боља од Манчестер… »
Милетић о пеналу: Сигуран сам да је њихов фудбалер играо руком

Милетић о пеналу: Сигуран сам да је њихов фудбалер играо руком

Спортски журнал 24.10.2019
Партизан је изгубио од Манчестер јунајтеда (0:1), голом Антонија Марсијала из пенала, у трећем колу Групе Л Лиге Европе. Немања Милетић је рекао да Партизан нема за чим да жали, осим за позитивним резултатом. - Показали смо да… »
Емери о критикама публике: Ми имамо нашу тачку гледишта, навијачи своју

Емери о критикама публике: Ми имамо нашу тачку гледишта, навијачи своју

Вечерње новости 23.10.2019
Пропустили смо велику прилику у Премијер лиги за треће место, пети смо и имамо шансу у недељу. Морамо да будемо бољи, али то је процес - каже тренер Арсенала. Тренер фудбалера Арсенала Унај Емери рекао је данас да прихвата… »

Вести дана »