Povezane vesti
Džordan izabrao najbolju petorku svih vremena
N1 Info 24.10.2019
Legendarni i po mnogima najbolji košarkac sveta svih vremena Majkl Džordan izabrao je najbolju petorku svih vremena. 'Leteći Majkl' se, ipak, ogradio i izdiktirao imena igrača s kojim je delio parket. "Mogu samo da govorim o onim igračima s kojima sam… »
Da li bi ove iko dobio? Majkl Džordan izabrao svoju najbolju petorku svih vremena! Ok, u stvari je dodao četvoricu...
Sportal blic 24.10.2019
U svakom sportu postoje ozbiljne rasprave ko je najbolji svih vremena. Jedino to nije slučaj u košarci, gde su manje-više svi složni, da je najbolji u istoriji Majkl Džordan. Džordan je izabrao pa njemu najbolju petorku u istoriji košarke, a odlučio se… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Sadistički nas muče i hiljadu puta puštaju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć (video)
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana