Povezane vesti

Promena: Evo gde će Crvena zvezda dočekati Mega Bemaks

Promena: Evo gde će Crvena zvezda dočekati Mega Bemaks

Hot sport 25.10.2019
Košarkaši Crvene zvezde igraju u nedelju od 17 časova utakmicu 4.kola ABA lige protiv ekipe Mega Bemaksa. KK Crvena zvezda zbog zauzetosti hale ‘Aleksandar Nikolić’ ovaj meč kao domaćin igra u ‘FMP Areni’ u Železniku. Klub ovom prilikom… »
Promenjeno vreme i mesto susreta između Zvezde i Mege!

Promenjeno vreme i mesto susreta između Zvezde i Mege!

Sportske.net 25.10.2019
Poruka za sve zainteresovane navijače. Košarkaši Crvene zvezde igraju u nedelju od 17 časova utakmicu 4. kola ABA lige protiv ekipe Mega Bemaksa. KK Crvena zvezda zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić" ovaj meč kao domaćin igra u "FMP Areni" u… »
Crvena zvezda dočekuje Megu u Železniku

Crvena zvezda dočekuje Megu u Železniku

Vesti online 25.10.2019
Meč 4. kola ABA lige, između Crvene zvezde i Mege, zbog zauzetosti dvorane „Aleksandar Nikolić“ odigraće se u „FMP areni“ u Železniku, u nedelju od 17 časova. Crveno-beli su pozvali navijače da pruže podršku ekipi u trenutku kada ima skor… »
Navijač napao Čovića: Lazić branio Filipa (video)

Navijač napao Čovića: Lazić branio Filipa (video)

Večernje novosti 25.10.2019
Nemile scene po završetku utakmice između Crvene zvezde i Barselone. Nemile scene po završetku utakmice između Crvene zvezde i Barselone. Jedan navijač je verbalno napao Filipa Čovića. Plejmejker je na kratko zastao da porazgovara sa njim, a onda… »
Navijač vređao Čovića posle poraza od Barselone - Lazić: Dok sam ja kapiten nikoga nećete da vređate

Navijač vređao Čovića posle poraza od Barselone - Lazić: Dok sam ja kapiten nikoga nećete da vređate

Sportski žurnal 25.10.2019
Prilikom izlaska sa terena i ispred tunela, navijač je verbalno napao Čovića, u čiju odbranu su stali kapiten Branko Lazić i Dejan Davidovac. Jedan navijač Crvene zvezde vređao je košarkaša Filipa Čovića posle poraza od Barselone (73:65) u… »
"Dok sam ja kapiten, nećete to da: Radite!" Ovako je Lazić grmeo na navijače Zvezde koji su vređali Čovića /video/

"Dok sam ja kapiten, nećete to da: Radite!" Ovako je Lazić grmeo na navijače Zvezde koji su vređali Čovića /video/

Sportal blic 25.10.2019
Branko Lazić, kapiten , burno je reagovao na ponašanje nekoliko nezadovoljnih navijača crveno-belih posle poraza od Barselone u Evroligi. Nakon što je preokretom došla do 65:73 pred 6.384 gledalaca u nekadašnjem "Pioniru", prilikom izlaska Zvezdinih… »
Incident posle meča, Branko Lazić zaštitio saigrača!

Incident posle meča, Branko Lazić zaštitio saigrača!

Sportske.net 25.10.2019
Pogledajte situaciju iz tunela. Ne ide Zvezdi dobro na terenu, a sve se odražava i na situaciju među navijačima. Jedan od njih je nakon poraza od Barselone ušao u tunel i vređao Filipa Čovića, pokušavši da ga napadne i fizički, što su sprečili… »

Vesti dana »