Повезане вести
Промена: Ево где ће Црвена звезда дочекати Мега Бемакс
Хот спорт 25.10.2019
Кошаркаши Црвене звезде играју у недељу од 17 часова утакмицу 4.кола АБА лиге против екипе Мега Бемакса. КК Црвена звезда због заузетости хале ‘Александар Николић’ овај меч као домаћин игра у ‘ФМП Арени’ у Железнику. Клуб овом… »
Промењено време и место сусрета између Звезде и Меге!
Спортске.нет 25.10.2019
Порука за све заинтересоване навијаче. Кошаркаши Црвене звезде играју у недељу од 17 часова утакмицу 4. кола АБА лиге против екипе Мега Бемакса. КК Црвена звезда због заузетости хале "Александар Николић" овај меч као домаћин… »
Црвена звезда дочекује Мегу у Железнику
Вести онлине 25.10.2019
Меч 4. кола АБА лиге, између Црвене звезде и Меге, због заузетости дворане „Александар Николић“ одиграће се у „ФМП арени“ у Железнику, у недељу од 17 часова. Црвено-бели су позвали навијаче да пруже подршку екипи у тренутку када… »
Навијач вређао Човића после пораза од Барселоне - Лазић: Док сам ја капитен никога нећете да вређате
Спортски журнал 25.10.2019
Приликом изласка са терена и испред тунела, навијач је вербално напао Човића, у чију одбрану су стали капитен Бранко Лазић и Дејан Давидовац. Један навијач Црвене звезде вређао је кошаркаша Филипа Човића после пораза од Барселоне… »
Навијач напао Човића: Лазић бранио Филипа (видео)
Вечерње новости 25.10.2019
Немиле сцене по завршетку утакмице између Црвене звезде и Барселоне. Немиле сцене по завршетку утакмице између Црвене звезде и Барселоне. Један навијач је вербално напао Филипа Човића. Плејмејкер је на кратко застао да… »
Инцидент после меча, Бранко Лазић заштитио саиграча!
Спортске.нет 25.10.2019
Погледајте ситуацију из тунела. Не иде Звезди добро на терену, а све се одражава и на ситуацију међу навијачима. Један од њих је након пораза од Барселоне ушао у тунел и вређао Филипа Човића, покушавши да га нападне и физички… »
"Док сам ја капитен, нећете то да: Радите!" Овако је Лазић грмео на навијаче Звезде који су вређали Човића /видео/
Спортал блиц 25.10.2019
Бранко Лазић, капитен , бурно је реаговао на понашање неколико незадовољних навијача црвено-белих после пораза од Барселоне у Евролиги. Након што је преокретом дошла до 65:73 пред 6.384 гледалаца у некадашњем "Пиониру"… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних