Повезане вести
Промена: Ево где ће Црвена звезда дочекати Мега Бемакс
Хот спорт 25.10.2019
Кошаркаши Црвене звезде играју у недељу од 17 часова утакмицу 4.кола АБА лиге против екипе Мега Бемакса. КК Црвена звезда због заузетости хале ‘Александар Николић’ овај меч као домаћин игра у ‘ФМП Арени’ у Железнику. Клуб овом… »
Промењено време и место сусрета између Звезде и Меге!
Спортске.нет 25.10.2019
Порука за све заинтересоване навијаче. Кошаркаши Црвене звезде играју у недељу од 17 часова утакмицу 4. кола АБА лиге против екипе Мега Бемакса. КК Црвена звезда због заузетости хале "Александар Николић" овај меч као домаћин… »
Црвена звезда дочекује Мегу у Железнику
Вести онлине 25.10.2019
Меч 4. кола АБА лиге, између Црвене звезде и Меге, због заузетости дворане „Александар Николић“ одиграће се у „ФМП арени“ у Железнику, у недељу од 17 часова. Црвено-бели су позвали навијаче да пруже подршку екипи у тренутку када… »
Навијач вређао Човића после пораза од Барселоне - Лазић: Док сам ја капитен никога нећете да вређате
Спортски журнал 25.10.2019
Приликом изласка са терена и испред тунела, навијач је вербално напао Човића, у чију одбрану су стали капитен Бранко Лазић и Дејан Давидовац. Један навијач Црвене звезде вређао је кошаркаша Филипа Човића после пораза од Барселоне… »
Навијач напао Човића: Лазић бранио Филипа (видео)
Вечерње новости 25.10.2019
Немиле сцене по завршетку утакмице између Црвене звезде и Барселоне. Немиле сцене по завршетку утакмице између Црвене звезде и Барселоне. Један навијач је вербално напао Филипа Човића. Плејмејкер је на кратко застао да… »
Инцидент после меча, Бранко Лазић заштитио саиграча!
Спортске.нет 25.10.2019
Погледајте ситуацију из тунела. Не иде Звезди добро на терену, а све се одражава и на ситуацију међу навијачима. Један од њих је након пораза од Барселоне ушао у тунел и вређао Филипа Човића, покушавши да га нападне и физички… »
"Док сам ја капитен, нећете то да: Радите!" Овако је Лазић грмео на навијаче Звезде који су вређали Човића /видео/
Спортал блиц 25.10.2019
Бранко Лазић, капитен , бурно је реаговао на понашање неколико незадовољних навијача црвено-белих после пораза од Барселоне у Евролиги. Након што је преокретом дошла до 65:73 пред 6.384 гледалаца у некадашњем "Пиониру"… »
Вести дана »
Променљиво време са падавинама и разведравањем: шта нас очекује данас и наредних дана
Глас југа пре 58 минутајош 16 повезаних
Чадеж о блокадама превозника: Директна штета биће око 100 милиона евра дневно
Блиц пре 48 минутајош 15 повезаних
Зверев стигао до полуфинала Аустралијан опена! Немац срушио Тијена после четири сета
Курир пре 33 минутајош 20 повезаних