Povezane vesti
Tramp: Kosovo mi je najvažnije pitanje! Uključuje se i Putin
Pravda 25.10.2019
Rešavanje kosovskog čvora u žiži je interesovanja američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina! Dok su iz Bele kuće juče poručili da je Kosovo jedno od najvažnijih spoljnopolitičkih pitanja, u istom danu se oglasila i zvanična Rusija… »
Može li Palmer provesti planove za Zapadni Balkan?
Al Jazeera 25.10.2019
Šta o planovima specijalnog predstavnika SAD-a za Zapadni Balkan u vezi Srbije, Kosova i BiH misle analitičari iz regije. Jedan od glavnih prioriteta SAD-a koji ima značajan utjecaj na čitav region i sigurnost jeste normalizacija odnosa Beograda i… »
Tramp: Kosovo mi je najvažnije pitanje! Uključuje se i Putin
Kurir 25.10.2019
Jasni: Iz Bele kuće poručuju da je Kosovo i Metohija jedan od prioriteta, a u istom danu oglasio se i ruski ambasador s porukom da je Rusija spremna da se uključi u pregovore ako to zatraži Beograd. Rešavanje kosovskog čvora u žiži je interesovanja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 5 satijoš 23 povezane

Mup: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
Pravda pre 6 minutajoš 20 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 51 minutajoš 93 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Radio sto plus pre 20 minutajoš 16 povezanih