Povezane vesti

Kuzmić: Ponovo sam košarkaški rođen, čeka me još mnogo rada, treninga

Kuzmić: Ponovo sam košarkaški rođen, čeka me još mnogo rada, treninga

N1 Info 25.10.2019
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je da je pred njim još mnogo rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio "onaj stari", kao i da je crveno-belima potrebno malo vremena da se uigraju i poručio navijačima da veruju u ekipu. "Želim da zahvalim… »
Košarkaško rođenje: Emotivni Kuzmić se vratio još jači posle nesreće i poručio navijačima - verujte u ovu ekipu

Košarkaško rođenje: Emotivni Kuzmić se vratio još jači posle nesreće i poručio navijačima - verujte u ovu ekipu

Sportal blic 25.10.2019
Ognjen Kuzmić, centar Crvene zvezde i reprezentacije, vratio se košarci posle samo tri meseca i deset dana od stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo u julu ove godine u Republici Srpskoj. Prvi meč u kojem je ušao u igru u toku sezone je duel… »
„Neverovatan osećaj, Presrećan sam!” Kuzmić o velikom povratku: Saobraćajka, pa smrt oca... ali, život ide dalje! /video/…

„Neverovatan osećaj, Presrećan sam!” Kuzmić o velikom povratku: Saobraćajka, pa smrt oca... ali, život ide dalje! /video/…

Sportal blic 25.10.2019
Ognjen Kuzmić se posle duge pauze usled teške saobraćajne nesreće vratio na parket, pa i ne čudi erupcija emocija posle njegovog "novog debija", u evroligaškom okršaju sa Barselonom koja je u Beogradu pobedila sa 65:73. Kakav je osećaj vratiti se posle… »
Kuzmić na terenu, "Delije" u transu: Svi su dugo čekali na povratak velikog borca, a kada je on kročio na parket, "Pionir" je…

Kuzmić na terenu, "Delije" u transu: Svi su dugo čekali na povratak velikog borca, a kada je on kročio na parket, "Pionir" je…

Sportal blic 24.10.2019
Veliki je borac Ognjen Kuzmić, to smo znali i pre teške saobraćajne nesreće koju je doživeo letos. Još jednom je potvrdio da se ne predaje i da se kako na terenu, tako i van njega bori kao lav. Crvena zvezda se sastala sa Barselonom u dvorani "Aleksandar… »

Vesti dana »