Повезане вести

Кузмић: Поново сам кошаркашки рођен, чека ме још много рада, тренинга

Кузмић: Поново сам кошаркашки рођен, чека ме још много рада, тренинга

Н1 Инфо 25.10.2019
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић рекао је да је пред њим још много рада, тренинга и утакмица како би поново био "онај стари", као и да је црвено-белима потребно мало времена да се уиграју и поручио навијачима да верују у… »
Кошаркашко рођење: Емотивни Кузмић се вратио још јачи после несреће и поручио навијачима - верујте у ову екипу

Кошаркашко рођење: Емотивни Кузмић се вратио још јачи после несреће и поручио навијачима - верујте у ову екипу

Спортал блиц 25.10.2019
Огњен Кузмић, центар Црвене звезде и репрезентације, вратио се кошарци после само три месеца и десет дана од стравичне саобраћајне несреће коју је доживео у јулу ове године у Републици Српској. Први меч у којем је ушао у игру у… »
Кузмић пресрећан: Мој брзи повратак нико није очекивао

Кузмић пресрећан: Мој брзи повратак нико није очекивао

Вечерње новости 25.10.2019
Кошарка ће сигурно уничити да се осећам много боље после свега што ми се десило, рекао је центар Црвене звезде. Огњен Кузмић поново је у игри. Кошаркаш Црвене звезде вратио се на терен и у званичне утакмице после три месеца од… »
„Невероватан осећај, Пресрећан сам!” Кузмић о великом повратку: Саобраћајка, па смрт оца... али, живот иде даље! /видео/…

„Невероватан осећај, Пресрећан сам!” Кузмић о великом повратку: Саобраћајка, па смрт оца... али, живот иде даље! /видео/…

Спортал блиц 25.10.2019
Огњен Кузмић се после дуге паузе услед тешке саобраћајне несреће вратио на паркет, па и не чуди ерупција емоција после његовог "новог дебија", у евролигашком окршају са Барселоном која је у Београду победила са 65:73. Какав је… »
Кузмић на терену, "Делије" у трансу: Сви су дуго чекали на повратак великог борца, а када је он крочио на паркет, "Пионир" је…

Кузмић на терену, "Делије" у трансу: Сви су дуго чекали на повратак великог борца, а када је он крочио на паркет, "Пионир" је…

Спортал блиц 24.10.2019
Велики је борац Огњен Кузмић, то смо знали и пре тешке саобраћајне несреће коју је доживео летос. Још једном је потврдио да се не предаје и да се како на терену, тако и ван њега бори као лав. Црвена звезда се састала са… »

Вести дана »