Povezane vesti

Kuzmić: Preda mnom još mnogo rada kako bih bio „onaj stari“

Kuzmić: Preda mnom još mnogo rada kako bih bio „onaj stari“

Danas 25.10.2019
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je pred njim još mnogo rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio „onaj stari“, kao i da je crveno-belima potrebno malo vremena da se uigraju i poručio navijačima da veruju u ekipu… »
Kuzmić nakon povratka na teren: Moje novo košarkaško rođenje

Kuzmić nakon povratka na teren: Moje novo košarkaško rođenje

Mozzart sport 25.10.2019
“Čeka me još puno iskušenja, rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio onaj stari i kako bi se makar malo odužio svima jer ponovo igram košarku”, kaže momak iz Doboja. Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić vratio se… »
Bravo, Mirotić će ovo gostovanje pamtiti do kraja života!

Bravo, Mirotić će ovo gostovanje pamtiti do kraja života!

Sportske.net 25.10.2019
Nikola Mirotić je možda i najveća zvezda Evrolige ove sezone i ističe da je oduševljen nakon gostovanja u Beogradu. Nikola Mirotić je sinoć bio najefikasniji u pobedi Barselone nad Crvenom zvezdom, postigao je 21 poen, bio tu kada je bilo… »
Mirotić: Doček „delija“ je moj najvredniji trofej

Mirotić: Doček „delija“ je moj najvredniji trofej

Dnevnik 25.10.2019
Košarkaši Barselone slavili su u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu Evrolige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Mirotić, koji je utakmicu završio sa 21 poenom. - Nisam to očekivao. Blagosloven sam da… »
Na ivici suza: Mirotić dobio nagradu ‘Zvezdaš godine’, evo šta je rekao posle utakmice…

Na ivici suza: Mirotić dobio nagradu ‘Zvezdaš godine’, evo šta je rekao posle utakmice…

Hot sport 25.10.2019
Pre početka utakmice španski reprezentativac Nikola Mirotić dobio je ovacije ‘Delija’, ali i laskavo priznanje ‘Zvezdaš godine’. Nikola je to zaslužio svojom nesebičnom pomoći ugroženim porodicama u Srbiji. Poznato je da košarkaš… »
Mirotić zvezdaš godine: Najbitniji trofej u karijeri (foto)

Mirotić zvezdaš godine: Najbitniji trofej u karijeri (foto)

Večernje novosti 25.10.2019
Hvala navijačima i našem narodu. Dokazali su da može da se oprosti kada ima volje i želje - rekao je Nikola. Gromoglasan aplauz i ovacije je dobio Nikola Mirotić u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Košarkaš Barselone je svojim humanitarnim… »

Vesti dana »