Povezane vesti
Kuzmić: Preda mnom još mnogo rada kako bih bio „onaj stari“
Danas 25.10.2019
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je pred njim još mnogo rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio „onaj stari“, kao i da je crveno-belima potrebno malo vremena da se uigraju i poručio navijačima da veruju u ekipu… »
Kuzmić nakon povratka na teren: Moje novo košarkaško rođenje
Mozzart sport 25.10.2019
“Čeka me još puno iskušenja, rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio onaj stari i kako bi se makar malo odužio svima jer ponovo igram košarku”, kaže momak iz Doboja. Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić vratio se… »
Bravo, Mirotić će ovo gostovanje pamtiti do kraja života!
Sportske.net 25.10.2019
Nikola Mirotić je možda i najveća zvezda Evrolige ove sezone i ističe da je oduševljen nakon gostovanja u Beogradu. Nikola Mirotić je sinoć bio najefikasniji u pobedi Barselone nad Crvenom zvezdom, postigao je 21 poen, bio tu kada je bilo… »
Mirotić: Doček „delija“ je moj najvredniji trofej
Dnevnik 25.10.2019
Košarkaši Barselone slavili su u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu Evrolige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Mirotić, koji je utakmicu završio sa 21 poenom. - Nisam to očekivao. Blagosloven sam da… »
Na ivici suza: Mirotić dobio nagradu ‘Zvezdaš godine’, evo šta je rekao posle utakmice…
Hot sport 25.10.2019
Pre početka utakmice španski reprezentativac Nikola Mirotić dobio je ovacije ‘Delija’, ali i laskavo priznanje ‘Zvezdaš godine’. Nikola je to zaslužio svojom nesebičnom pomoći ugroženim porodicama u Srbiji. Poznato je da košarkaš… »
Mirotić zvezdaš godine: Najbitniji trofej u karijeri (foto)
Večernje novosti 25.10.2019
Hvala navijačima i našem narodu. Dokazali su da može da se oprosti kada ima volje i želje - rekao je Nikola. Gromoglasan aplauz i ovacije je dobio Nikola Mirotić u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Košarkaš Barselone je svojim humanitarnim… »
Vesti dana »
Afera koja "trese" Hrvatsku: Ministar zdravlja uhapšen i razrešen, Plenković kaže da je "zgrožen"
Euronews pre 52 minutajoš 19 povezanih
Novi Sad stao na simboličnih 14 minuta Građani ćutke stajali na ulicama, odali poštu stradalima na Železničkoj stanici
Kurir pre 28 minutajoš 60 povezanih