Povezane vesti

Milošević: Bolje od ovoga ne možemo

Milošević: Bolje od ovoga ne možemo

Politika 25.10.2019
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza od Mančester junajteda, rekao je da je ponosan na to kako su njegovi igrači odigrali. Partizan je minimalno poražen od Junajteda u trećem kolu Lige Evrope. „Čestitke Mančesteru na pobedi, a… »
Sadik: Svi smo ponosni

Sadik: Svi smo ponosni

Vesti online 25.10.2019
Napadač Partizana Umar Sadik nije imao sreće da postigne gol u meču protiv Mančester Junajteda. Nigerijac je pogodio stativu, propustio je jednu od najboljih prilika za crno-belih kad je njegova lopta završila na stativi. – Prvo što moram da… »
Umar Sadik: Zaslužili smo mnogo više!

Umar Sadik: Zaslužili smo mnogo više!

Hot sport 25.10.2019
Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester junajteda i istakao da su crno-beli zaslužili bar bod. – Prvo što moram da kažem je da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve… »
Bodova nema, ali je Sadik oduševljen!

Bodova nema, ali je Sadik oduševljen!

Sportske.net 25.10.2019
Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester junajteda i istakao da su crno-beli zaslužili bar bod. Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester… »
Sadik: Ponosno koračamo dalje!

Sadik: Ponosno koračamo dalje!

N1 Info 25.10.2019
Fudbaler Partizan Umar Sadik posle utakmice sa Mančester Junajtedom rekao je da ponosan na svoj tim uprkos porazu. "Prvo što moram da kažem na početku je da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su juče doprineli da se… »
Milošević ponosan na igrače: Igrali smo 90 perfektnih minuta, ali nagrada nije došla

Milošević ponosan na igrače: Igrali smo 90 perfektnih minuta, ali nagrada nije došla

Večernje novosti 24.10.2019
Divim se momcima, kapa dole, zaista sam ponosan na njih. Ideja je da igru Partizana približimo onome što je Evropa danas, kaže Savo. Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je ponosan na svoje fudbalere i na ono što su uradili u današnjem… »

Vesti dana »