Повезане вести

Милошевић: Боље од овога не можемо

Милошевић: Боље од овога не можемо

Политика 25.10.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пораза од Манчестер јунајтеда, рекао је да је поносан на то како су његови играчи одиграли. Партизан је минимално поражен од Јунајтеда у трећем колу Лиге Европе. „Честитке… »
Садик: Сви смо поносни

Садик: Сви смо поносни

Вести онлине 25.10.2019
Нападач Партизана Умар Садик није имао среће да постигне гол у мечу против Манчестер Јунајтеда. Нигеријац је погодио стативу, пропустио је једну од најбољих прилика за црно-белих кад је његова лопта завршила на стативи. – Прво… »
Умар Садик: Заслужили смо много више!

Умар Садик: Заслужили смо много више!

Хот спорт 25.10.2019
Фудбалер Партизана Умар Садик рекао је данас да је поносан на свој тим упркос поразу од Манчестер јунајтеда и истакао да су црно-бели заслужили бар бод. – Прво што морам да кажем је да сам поносан на своје саиграче, стручни штаб… »
Бодова нема, али је Садик одушевљен!

Бодова нема, али је Садик одушевљен!

Спортске.нет 25.10.2019
Фудбалер Партизана Умар Садик рекао је данас да је поносан на свој тим упркос поразу од Манчестер јунајтеда и истакао да су црно-бели заслужили бар бод. Фудбалер Партизана Умар Садик рекао је данас да је поносан на свој тим… »
Садик: Поносно корачамо даље!

Садик: Поносно корачамо даље!

Н1 Инфо 25.10.2019
Фудбалер Партизан Умар Садик после утакмице са Манчестер Јунајтедом рекао је да поносан на свој тим упркос поразу. "Прво што морам да кажем на почетку је да сам поносан на своје саиграче, стручни штаб, публику и све који су јуче… »
Милошевић поносан на играче: Играли смо 90 перфектних минута, али награда није дошла

Милошевић поносан на играче: Играли смо 90 перфектних минута, али награда није дошла

Вечерње новости 24.10.2019
Дивим се момцима, капа доле, заиста сам поносан на њих. Идеја је да игру Партизана приближимо ономе што је Европа данас, каже Саво. Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је поносан на своје фудбалере и на оно што су… »

Вести дана »