Povezane vesti

I Torcida Split o simbolu Jugoslavije: Dino Rađa je juče žestoko napao vlasti, a evo zbog čega su ga navijači Hajduka ostavili…

I Torcida Split o simbolu Jugoslavije: Dino Rađa je juče žestoko napao vlasti, a evo zbog čega su ga navijači Hajduka ostavili…

Sportal blic 26.10.2019
Po nalogu splitskih gradskih vlasti u petak ujutru su komunalni redari prekrečili mural posvećen slavnoj generaciji Jugoplastike, što je veoma iznerviralo Dina Rađu. Nakon reakcije legendarnog Rađe, na potez vlasti odgovorila je i navijačka grupa… »
Sramite se: Posle Rađe i “Torcida” sa tribina poslala jaku poruku zbog brisanja murala Jugoplastike

Sramite se: Posle Rađe i “Torcida” sa tribina poslala jaku poruku zbog brisanja murala Jugoplastike

Večernje novosti 26.10.2019
Uspesi Jugoplastike će zausvek ostati upisani u istoriju našeg grada. A, vi ste simbol svega lošeg. Tuge i jada - poručili su navijači. Odluka da se u Splitu prebriše mural Jugoplastike trostrukog uzastopnog šampiona Evrope je izazvala jake reakcije u… »
Split prekrečio mural posvećen Jugoplastici, Rađa: Sramota!

Split prekrečio mural posvećen Jugoplastici, Rađa: Sramota!

Dnevnik 26.10.2019
SPLIT: Po nalogu splitskih gradskih vlasti, u petak ujutru su komunalni redari prekrečili mural posvećen slavnoj generaciji Jugoplastike. Nema tačne informacije zašto je prebrisan mural koji je podsećao sve Splićane na slavne košarkaške dane, i građani… »
Gadite mi se, jadnici neostvareni: Rađa pobesneo zbog prekrečenog murala Jugoplastici u Splitu

Gadite mi se, jadnici neostvareni: Rađa pobesneo zbog prekrečenog murala Jugoplastici u Splitu

Večernje novosti 25.10.2019
Najveći uspeh vam je podizanje članske karte neke stranke. Jedino što znate to je prodavanje crvene i crne magle – nije krio ogorčenost legendarni košarkaš. - Sramota! Gadite mi se, jadnici neostvareni, koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći… »

Vesti dana »