Повезане вести

И Торцида Сплит о симболу Југославије: Дино Рађа је јуче жестоко напао власти, а ево због чега су га навијачи Хајдука оставили…

И Торцида Сплит о симболу Југославије: Дино Рађа је јуче жестоко напао власти, а ево због чега су га навијачи Хајдука оставили…

Спортал блиц 26.10.2019
По налогу сплитских градских власти у петак ујутру су комунални редари прекречили мурал посвећен славној генерацији Југопластике, што је веома изнервирало Дина Рађу. Након реакције легендарног Рађе, на потез власти одговорила је… »
Срамите се: После Рађе и “Торцида” са трибина послала јаку поруку због брисања мурала Југопластике

Срамите се: После Рађе и “Торцида” са трибина послала јаку поруку због брисања мурала Југопластике

Вечерње новости 26.10.2019
Успеси Југопластике ће заусвек остати уписани у историју нашег града. А, ви сте симбол свега лошег. Туге и јада - поручили су навијачи. Одлука да се у Сплиту пребрише мурал Југопластике троструког узастопног шампиона Европе је… »
Сплит прекречио мурал посвећен Југопластици, Рађа: Срамота!

Сплит прекречио мурал посвећен Југопластици, Рађа: Срамота!

Дневник 26.10.2019
СПЛИТ: По налогу сплитских градских власти, у петак ујутру су комунални редари прекречили мурал посвећен славној генерацији Југопластике. Нема тачне информације зашто је пребрисан мурал који је подсећао све Сплићане на славне… »
Гадите ми се, јадници неостварени: Рађа побеснео због прекреченог мурала Југопластици у Сплиту

Гадите ми се, јадници неостварени: Рађа побеснео због прекреченог мурала Југопластици у Сплиту

Вечерње новости 25.10.2019
Највећи успех вам је подизање чланске карте неке странке. Једино што знате то је продавање црвене и црне магле – није крио огорченост легендарни кошаркаш. - Срамота! Гадите ми се, јадници неостварени, који никад у животу нисте… »

Вести дана »