Повезане вести
"Жоц" бесан на бекове после 1-3 у Евролиги: Нико ме не разуме!
Мондо 26.10.2019
"Ако бекови не разумеју како треба да играмо, то ће бити јако тешко...", казао је Жељко Обрадовић после трећег пораза Фенербахчеа у овој сезони Евролиге. "Ако бекови не разумеју како треба да играмо, то ће бити јако тешко..."… »
Обрадовић: Срамота! Имам врхунске играче, али нисмо тим
Н1 Инфо 26.10.2019
Тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић био је разочаран оним што је његов тим показао у утакмици против Милана. Кошаркаши Фенербахчеа доживели су трећи пораз у Евролиги, пошто су у четвртом колу поражени од Арманија у Медиоланум… »
"Ја не могу да верујем шта сам: Гледао!" Жељко Обрадовић кипти од незадовољства, мења боје лица и после Милана, ево и зашто…
Спортал блиц 26.10.2019
Кошаркаши Фенербахчеа доживели су трећи пораз у Евролиги ове сезоне. Од њих је боља била Олимпија из Милана резултатом 87:74, а тренер турске екипе био је веома незадовољан приказаном игром својих изабраника. Српски стручњак… »
Обрадовић хтео да "експлодира" у Милану: То је срамота, не могу да верујем шта сам гледао
Вечерње новости 26.10.2019
Тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић жестоко критиовао играче после пораза од Арманија. Бољег од њега сигурно нема у Европи, а можда и шире када су кошаркашки тренери у питању. А када он нешто каже то одјекне баш далеко и не… »
Обрадовић кључа након пораза у Милану: Ово је срамота, не могу да верујем у оно што сам видео...
Моззарт спорт 26.10.2019
„Да ли треба да их молим и кажем: хајде момци, хајде да играмо, добар смо тим“, пита се легендарни стратег. Најтрофејнији европски тренер Жељко Обрадовић био је изузетно задовољан због начина на који је његова екипа играла у… »
Обрадовић: Срамота, не могу да верујем шта сам гледао
Вести онлине 26.10.2019
Тренер Фенербахчеа озлојеђен после још једног пораза турског тима у Евролиги. У четвртом колу претрпљен је пораз у Милану против Олимпије са 87:74. Фенер је поклекао у гостима и у прва два кола, против Реала са 81:77, а у дуелу… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане