Povezane vesti

"Žoc" besan na bekove posle 1-3 u Evroligi: Niko me ne razume!

"Žoc" besan na bekove posle 1-3 u Evroligi: Niko me ne razume!

Mondo 26.10.2019
"Ako bekovi ne razumeju kako treba da igramo, to će biti jako teško...", kazao je Željko Obradović posle trećeg poraza Fenerbahčea u ovoj sezoni Evrolige. "Ako bekovi ne razumeju kako treba da igramo, to će biti jako teško...", kazao je Željko… »
Obradović: Sramota! Imam vrhunske igrače, ali nismo tim

Obradović: Sramota! Imam vrhunske igrače, ali nismo tim

N1 Info 26.10.2019
Trener Fenerbahčea Željko Obradović bio je razočaran onim što je njegov tim pokazao u utakmici protiv Milana. Košarkaši Fenerbahčea doživeli su treći poraz u Evroligi, pošto su u četvrtom kolu poraženi od Armanija u Mediolanum forumu… »
"Ja ne mogu da verujem šta sam: Gledao!" Željko Obradović kipti od nezadovoljstva, menja boje lica i posle Milana, evo i…

"Ja ne mogu da verujem šta sam: Gledao!" Željko Obradović kipti od nezadovoljstva, menja boje lica i posle Milana, evo i…

Sportal blic 26.10.2019
Košarkaši Fenerbahčea doživeli su treći poraz u Evroligi ove sezone. Od njih je bolja bila Olimpija iz Milana rezultatom 87:74, a trener turske ekipe bio je veoma nezadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika. Srpski stručnjak je izjavio da nije… »
Obradović ključa nakon poraza u Milanu: Ovo je sramota, ne mogu da verujem u ono što sam video...

Obradović ključa nakon poraza u Milanu: Ovo je sramota, ne mogu da verujem u ono što sam video...

Mozzart sport 26.10.2019
„Da li treba da ih molim i kažem: hajde momci, hajde da igramo, dobar smo tim“, pita se legendarni strateg. Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović bio je izuzetno zadovoljan zbog načina na koji je njegova ekipa igrala u Milanu. Fenerbahče… »
Obradović hteo da "eksplodira" u Milanu: To je sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao

Obradović hteo da "eksplodira" u Milanu: To je sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao

Večernje novosti 26.10.2019
Trener Fenerbahčea Željko Obradović žestoko kritiovao igrače posle poraza od Armanija. Boljeg od njega sigurno nema u Evropi, a možda i šire kada su košarkaški treneri u pitanju. A kada on nešto kaže to odjekne baš daleko i ne razmeće se… »
Obradović: Sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao

Obradović: Sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao

Vesti online 26.10.2019
Trener Fenerbahčea ozlojeđen posle još jednog poraza turskog tima u Evroligi. U četvrtom kolu pretrpljen je poraz u Milanu protiv Olimpije sa 87:74. Fener je poklekao u gostima i u prva dva kola, protiv Reala sa 81:77, a u duelu sa Zvezdom sa 68:56… »

Vesti dana »