Повезане вести
Суботичанка избола мужа, колима се закуцала у бандеру па рекла: "не знам зашто сам то урадила"
Блиц 26.10.2019
Снежана Њ. (51) из Суботице ухапшена је јуче, око четири сата, након што је у њиховом дому у Врањској улици супруга Габора Њ. (43) убола ножем у леђа, због чега је он са тешком повредом хоспитализован у Општој болници у… »
Ухапшен Нишлија који је на улици опљачкао пролазника
Нови магазин 26.10.2019
Полиција је ухапсила 36-годишњег Нишлију И.М. осумњиченог за разбојништво. Он је, саопштено је данас, у четвртак на улици ударио ударио једног 69-годишњака и украо му новчаник. Одређено му је задржавање до 48 часова и уз… »
Отео новчаник мушкарцу (69) на улици у Нишу: Ухапшен (36) због крађе
Курир 26.10.2019
Нишка полиција ухапсила је мушкарца И.М. (36) из Ниша због сумње да је извршио кривично дело разбојништво. - Сумња се да је он, 24. октобра, на улици, ударио шездесетдеветогодишњег суграђанина а потом му украо новчаник са… »
Мужу зарила нож у леђа: Мушкарац се рањен сам одвезао до болнице, а помахнитала жена побегла са лица места и закуцала се у…
Блиц 26.10.2019
Снежана Њ. (51) из Суботице ухапшена је јер је свог супруга Габора Њ. (43) убола ножем у леђа! Рањени мушкарац је са тешком повредом хоспитализован у Општој болници у Суботици. У Полицисјкој управи Суботица кажу да је жена… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 25 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане