Povezane vesti

Subotičanka izbola muža, kolima se zakucala u banderu pa rekla: "ne znam zašto sam to uradila"

Subotičanka izbola muža, kolima se zakucala u banderu pa rekla: "ne znam zašto sam to uradila"

Blic 26.10.2019
Snežana Nj. (51) iz Subotice uhapšena je juče, oko četiri sata, nakon što je u njihovom domu u Vranjskoj ulici supruga Gabora Nj. (43) ubola nožem u leđa, zbog čega je on sa teškom povredom hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici. U… »
Uhapšen Nišlija koji je na ulici opljačkao prolaznika

Uhapšen Nišlija koji je na ulici opljačkao prolaznika

Novi magazin 26.10.2019
Policija je uhapsila 36-godišnjeg Nišliju I.M. osumnjičenog za razbojništvo. On je, saopšteno je danas, u četvrtak na ulici udario udario jednog 69-godišnjaka i ukrao mu novčanik. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu… »
Oteo novčanik muškarcu (69) na ulici u Nišu: Uhapšen (36) zbog krađe

Oteo novčanik muškarcu (69) na ulici u Nišu: Uhapšen (36) zbog krađe

Kurir 26.10.2019
Niška policija uhapsila je muškarca I.M. (36) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. - Sumnja se da je on, 24. oktobra, na ulici, udario šezdesetdevetogodišnjeg sugrađanina a potom mu ukrao novčanik sa novcem i… »
Mužu zarila nož u leđa: Muškarac se ranjen sam odvezao do bolnice, a pomahnitala žena pobegla sa lica mesta i zakucala se…

Mužu zarila nož u leđa: Muškarac se ranjen sam odvezao do bolnice, a pomahnitala žena pobegla sa lica mesta i zakucala se…

Blic 26.10.2019
Snežana Nj. (51) iz Subotice uhapšena je jer je svog supruga Gabora Nj. (43) ubola nožem u leđa! Ranjeni muškarac je sa teškom povredom hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici. U Policisjkoj upravi Subotica kažu da je žena uhapšena zbog… »

Vesti dana »