Povezane vesti
Šok ispovest majke dečaka koji je pretukao direktora škole: Nazivaju me prostitutkom, ćerkama prete silovanjem, a moj sin…
Kurir 26.10.2019
Ni posle desetak dana od incidenta u Zmajevoj školi, kada je učenik sicem od bicikla naneo povrede direktoru Zoranu Đuriću, strasti se u gradu ne smiruju. Draganu Topalović, majku učenika L. Š. koji se, nakon pomenutog događaja, nalazi u KPZ kaže… »
Možeš da biraš da sam skočiš sa trećeg sprata ili da te mi bacimo: Majka dečaka (12) iz Beograda progovorila o nasilju u…
Kurir 26.10.2019
Ivana Popović tvrdi da je njen sin Luka već sedam godina izložen maltretiranju grupe dečaka, a direktorka i uprava Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Beogradu pored brojnih molbi, na to nisu reagovali. - Moje dete trpi nasilje od prvog… »
Vesti dana »
Tramp šokirao svet nakon sastanka s Netanjahuom: Amerika će preuzeti vlasništvo nad Gazom, izravnaćemo lokaciju i rešiti se uništenih zgrada
Nova pre 25 minutajoš 19 povezanih
Tragedija u Švedskoj: Najmanje 11 ljudi ubijeno u pucnjavi u školi za odrasle,među njima i napadač
Euronews pre 25 minutajoš 7 povezanih
Jović razbijao Čikago, a onda se pojavio Litvanac iz ugašenog tima: Nije promašio ceo meč, svi zinuli zbog njega
Mondo pre 42 minutajoš 8 povezanih
Specijalni sud za zločin agresije protiv Ukrajine: Ek postavila pravne temelje za osnivanje tribunala
Blic pre 6 satijoš 1 povezana