Povezane vesti
Šok ispovest majke dečaka koji je pretukao direktora škole: Nazivaju me prostitutkom, ćerkama prete silovanjem, a moj sin se…
Kurir 26.10.2019
Ni posle desetak dana od incidenta u Zmajevoj školi, kada je učenik sicem od bicikla naneo povrede direktoru Zoranu Đuriću, strasti se u gradu ne smiruju. Draganu Topalović, majku učenika L. Š. koji se, nakon pomenutog događaja, nalazi u KPZ kaže da L.Š… »
Možeš da biraš da sam skočiš sa trećeg sprata ili da te mi bacimo: Majka dečaka (12) iz Beograda progovorila o nasilju u školi…
Kurir 26.10.2019
Ivana Popović tvrdi da je njen sin Luka već sedam godina izložen maltretiranju grupe dečaka, a direktorka i uprava Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Beogradu pored brojnih molbi, na to nisu reagovali. - Moje dete trpi nasilje od prvog razreda. To… »
Vesti dana »
Vučić o sastanku sa Fon der Lajen: Pitanje je samo kad će stići upozorenje za sekundarne sankcije
N1 Info pre 19 minutajoš 48 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 34 povezane
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih