Povezane vesti

Šok ispovest majke dečaka koji je pretukao direktora škole: Nazivaju me prostitutkom, ćerkama prete silovanjem, a moj sin se…

Šok ispovest majke dečaka koji je pretukao direktora škole: Nazivaju me prostitutkom, ćerkama prete silovanjem, a moj sin se…

Kurir 26.10.2019
Ni posle desetak dana od incidenta u Zmajevoj školi, kada je učenik sicem od bicikla naneo povrede direktoru Zoranu Đuriću, strasti se u gradu ne smiruju. Draganu Topalović, majku učenika L. Š. koji se, nakon pomenutog događaja, nalazi u KPZ kaže da L.Š… »
Možeš da biraš da sam skočiš sa trećeg sprata ili da te mi bacimo: Majka dečaka (12) iz Beograda progovorila o nasilju u školi…

Možeš da biraš da sam skočiš sa trećeg sprata ili da te mi bacimo: Majka dečaka (12) iz Beograda progovorila o nasilju u školi…

Kurir 26.10.2019
Ivana Popović tvrdi da je njen sin Luka već sedam godina izložen maltretiranju grupe dečaka, a direktorka i uprava Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Beogradu pored brojnih molbi, na to nisu reagovali. - Moje dete trpi nasilje od prvog razreda. To… »

Vesti dana »

Danas oblačno i hladnije sa kišom, uveče sneg

Danas oblačno i hladnije sa kišom, uveče sneg

Serbian News Media pre 16 minutajoš 20 povezanih
(VIDEO) Stanković se poklonio igračima Zvezde

(VIDEO) Stanković se poklonio igračima Zvezde

Sport klub pre 26 minutajoš 28 povezanih
Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Klipersa u NBA ligi

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Klipersa u NBA ligi

Serbian News Media pre 7 minutajoš 21 povezana
Umro Erik Dejn: Zvezda serije "Uvod u anatomiju"

Umro Erik Dejn: Zvezda serije "Uvod u anatomiju"