Povezane vesti
Sanja, moraćeš da uđeš u Zadrugu! Tomović pokušao da zavede voditeljku, a ona prasnula u smeh!
Kurir 26.10.2019
Vladimir Tomović napravio je šalu na račun voditeljke Sanje Marinković i nasmejao sve u studiju. Tema je bila rano ustajanje i kome je više ili manje potrebno da se razbudi. Voditeljka je poručila Vladimiru: "Tebe da mi je da vidim ujutru kakav si!"… »
Marinković čita lekciju sinu novice Zdravkovića: Ivan deli savete šakom i kapom, ovako se ponaša prema ženama! (video)
Kurir 26.10.2019
Ivan Marinković osudio je Dušana Zdravkovića zbog ponašanja prema ženama. On smatra da se Dušan igra sa mnogim devojkama u vili. "Ti si još u godinama kada je sve na tvojoj strani, a igraš se sa osećanjima ovih devojaka. Ne kažem da je vreme… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana