Povezane vesti
Stravična ispovest krajiškog roba: Moj život je noćna mora, sve je to luda kuća, nemam ništa, samo problema preko glave! (foto)…
Kurir 26.10.2019
Rasim Ćufurović (37) iz Velike Kladuše, koji je završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca, gde je bio zverski premlaćivan, kaže da je na sigurnom i da su mu nakon svega proživljenog "popustili živci". "Sada nemam smeštaj, nisam ni sam pametan… »
"Imam noćne more, živci su to": Ovako danas živi krajiški rob čija sudbina i izgled su zgrozili region
Blic 26.10.2019
Rasim Ćufurović (37) iz Velike Kladuše, koji je završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca u Hrvatskoj, gde je bio zverski premlaćivan, u ispovesti za Avaz rekao je da je na sigurnom i da su mu nakon svega proživljenog „popustili živci”. –… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Osam godina bez odgovora: Ubistvo Olivera Ivanovića u senci nepravde
Vreme pre 8 satijoš 27 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 61 povezana
(Foto) Jeziv lančani sudar na auto-putu: Više vozila se zakucalo u šleper sa raznih strana, "audi" smrskan kao limenka, ima povređenih!
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih
Trump zapretio carinama zbog Grenlanda dok Danska lobira u Kongresu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 22 povezane