Povezane vesti
Stravična ispovest krajiškog roba: Moj život je noćna mora, sve je to luda kuća, nemam ništa, samo problema preko glave! (foto)…
Kurir 26.10.2019
Rasim Ćufurović (37) iz Velike Kladuše, koji je završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca, gde je bio zverski premlaćivan, kaže da je na sigurnom i da su mu nakon svega proživljenog "popustili živci". "Sada nemam smeštaj, nisam ni sam pametan… »
"Imam noćne more, živci su to": Ovako danas živi krajiški rob čija sudbina i izgled su zgrozili region
Blic 26.10.2019
Rasim Ćufurović (37) iz Velike Kladuše, koji je završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca u Hrvatskoj, gde je bio zverski premlaćivan, u ispovesti za Avaz rekao je da je na sigurnom i da su mu nakon svega proživljenog „popustili živci”. –… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 27 povezanih

Ruski budžetski deficit raste: Moskovska fiskalna politika pod ekonomskim pritiskom
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 5 satijoš 34 povezane