Povezane vesti
Nova vrsta bube dobila ime po mladoj aktivistkinji Greti i evo koje još poznate ličnosti imaju svoje imenjake u životinjskom…
Blic 26.10.2019
Novootkrivena vrsta bube dobila je ime po klimatskoj aktivistkinji Greti Tunberg zbog njenog doprinosa dizanju svesti o globalnom zagrevanju. Insekt Nellopadaes Gretae dug je manju od jednog milimetra, nema krila ni oči, ali ima dve duge antene koje… »
Naučnik nazvao bubicu po Greti Tunberg
Radio 021 26.10.2019
Maleni insekt boje meda nazvan je danas Greta, po švedskoj mladoj aktivistkinji Greti Tunberg, saopštio je entomolog Majkl Darbi koji je otkrio tog insekta. "Izabrao sam to ime jer sam veoma impresioniran radom mlade aktistkinje i hteo sam da joj odam… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi, grmljavina i grad Nevreme juriša i ka Beogradu, evo gde će sve da udari
Alo pre 1 satjoš 45 povezanih

"Imali smo brdo problema!" Selektor zlatnih kadeta, prvaka Evrope u košarci, Stevan Mijović, o podvigu "orlića" na Evrobasketu
Večernje novosti pre 34 minutajoš 24 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Vitkof: Putin prihvatio da SAD daju Kijevu "snažne bezbednosne garancije"; Zelenski: Trenutne linije fronta reba da budu osnova za pregovore
RTV pre 34 minutajoš 160 povezanih

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 10 povezanih