Povezane vesti
Pavkov: Traka je posebna čast
N1 Info 26.10.2019
U 78. minutu meča u Surdulici, nakon izlaska Milana Rodića, kapitensku traku Crvene zvede prvi put na zvaničnoj utakmici poneo je golgeter Crvene zvezde Milan Pavkov. "Izuzetna je čast biti kapiten u klubu sa ovako bogatom istorijom. Ponosan sam što sam… »
Pavkov ima poseban razlog da bude ponosan, a to nisu ni gol ni pobeda
Vesti online 26.10.2019
Zvezda je deklasirala Radnik. Milan Pavkov je postigao prvi gol za Crvenu zvezdu i upisao dve asistencije u pobedi šampiona Srbije u Surdulici. U 78. minutu meča, posle izlaska Milana Rodića, kapitensku traku Crvene zvezde prvi put na zvaničnoj utakmici… »
Pavkov: Na vreme smo otvorili utakmicu u Surdulici
Sportski žurnal 26.10.2019
Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je da mu je čast što je na meču protiv Radnika poneo kapitensku traku i dodao da će mu to biti podstrek da bude još bolji. – Izuzetna je čast biti kapiten u klubu sa ovako bogatom istorijom. Ponosan sam što sam u… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane