Повезане вести

Стефановић са омладинцима СНС на прослави у спенсу: Министар као обичан свет, дружио се са подмлатком странке! (фото)

Стефановић са омладинцима СНС на прослави у спенсу: Министар као обичан свет, дружио се са подмлатком странке! (фото)

Курир 27.10.2019
Члан Председништва СНС Небојша Стефановић у хали Спенс на прослави 11. годишњице СНС-а, дружио се са омладинцима ове странке. Наиме, он је пре почетка централне прославе рођендана странке са њима ћаскао опуштено и у… »
Стефановић: СНС партија обичних људи, људи у странци не раде за лични интерес

Стефановић: СНС партија обичних људи, људи у странци не раде за лични интерес

Н1 Инфо 27.10.2019
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је да је СНС странка обичних људи настала пре 11 година "како би снове и жеље свих грађана, а не само оних који… »
Стефановић очекује скору једноцифрену незапосленост и каже да је СНС странка обичних људи

Стефановић очекује скору једноцифрену незапосленост и каже да је СНС странка обичних људи

Бета 27.10.2019
Министар унутрашњих послова и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић поручио је данас да очекује да ће Србија ускоро моћи да се похвали једноцифреном незапосленошћу. "Незапосленост је 2012. године… »
СНС обележила славу: Ми смо странка обичних људи

Глас Западне Србије 27.10.2019
Српска напредна странка (СНС) има смисао постојања само ако сваког дана нешто уради за грађане, поручио је данас члан Председништва СНС Небојша Стефановић приликом обележавања страначке славе Свете Петке. Стефановић, који је… »

Вечерње новости 27.10.2019
Небојша Стефановић, који је ове године био домаћин славе, истакао је да су напредњаци поносни на резултате које су постигли у протеклих седам година. Српска напредна странка (СНС) има смисао постојања само ако сваког дана нешто… »
Ђурић: СНС за 11 година направила преокрет у Србији

Ђурић: СНС за 11 година направила преокрет у Србији

Дневник 27.10.2019
БЕОГРАД: Српска напредна странка данас обележава 11 година од оснивања, а потпредседник Главног одбора те странке Марко Ђурић каже да је СНС за 11 година прерасла у прави покрет народне буне против оних који су земљу разорили… »

Вести дана »