Povezane vesti
"Zašto Rafa i Novak ne bi trenirali zajedno?"
N1 Info 27.10.2019
Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg dvojica najboljih tenisera sveta Novak Đoković i Rafael Nadal ne bi trebalo da treniraju zajedno, ističe trener španskog asa Karlos Moja. Srbin i Španac su se u subotu zajedno pripremali u Bersiju za početak… »
Sada će svi malo da se prave: Toše... “Zašto ne bi trenirali zajedno? Nismo mi fudbaleri!”
Sportal blic 27.10.2019
Trener Karlos Moja uoči starta Mastersa u Parizu poručio je da je španski teniser u dobrom raspoloženju stigao u Francusku. Nadal će, bez obzira na rezultat u Parizu, uskoro preuzeti čelnu poziciju na ATP listi od , ali ni ta bitka za svetski tron nije… »
Vesti dana »

Cunami na ruskom dalekom istoku i u Japanu zbog zemljotresa jačine 8,8 stepeni Rihtera
Beta pre 18 minutajoš 162 povezane

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 8 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 25 povezanih

Jelena Karleuša, koja nikada nije kročila na fakultet, poručuje: „Sve državne univerzitete pretvorite u tržne centre“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 16 povezanih