Повезане вести

Колинда поново избламирала хрватску: Примила награду у Вашингтону па извалила невиђену глупост! Друштвене мреже прокључале!…

Колинда поново избламирала хрватску: Примила награду у Вашингтону па извалила невиђену глупост! Друштвене мреже прокључале!…

Курир 27.10.2019
Колинда Грабар-Китаровић, као бивши стипендиста Фулбрајта, у суботу је у Вашингтону примила њихову награду за животно дело. Том приликом кратко се обратила окупљенима на додели, а део њеног говора поново је забавио хрватску… »
Грабар-Китаровић и даље тврди да се родила „иза Гвоздене завесе”

Грабар-Китаровић и даље тврди да се родила „иза Гвоздене завесе”

Политика 27.10.2019
Хрватски медији подсећају да се Југославија разишла са СССР-ом још 1948. године и да је после тога сарађивала са Западом. Председница Републике Хрватске опет је изјавила да се родила „иза Гвоздене завесе”. - Не могу вам описати… »
Колинда примила награду, па се налупетала “за све паре”: Била сам девојка са погресне стране гвоздене завесе

Колинда примила награду, па се налупетала “за све паре”: Била сам девојка са погресне стране гвоздене завесе

Вечерње новости 27.10.2019
Председница Републике Хрватске опет је изјавила да се родила "иза Гвоздене завесе" Председница Републике Хрватске опет је изјавила да се родила "иза Гвоздене завесе". "Не могу вам описати колико ми вечерашњи догађај значи"… »
Колинда: Била сам девојка рођена са погрешне стране Гвоздене завесе

Колинда: Била сам девојка рођена са погрешне стране Гвоздене завесе

Вести онлине 27.10.2019
Колинда Грабар Китаровић примила је у суботу у Вашингтону награду „Фулбрајт“ за животно дело. – Поносно ћу вечерас посветити ову награду својој породици и својој земљи – рекла је Грабар Китаровић која је била стипендиста… »

Вести дана »