Povezane vesti
Bogdanović demantovao pisanja američkih medija o odlasku: Srećan sam što sam deo Kingsa
Večernje novosti 27.10.2019
Srećan sam što igram u NBA ligi i što sam deo ovog tima. Ne znam ko je pričao o trejdovima i nezadovoljstvu - poručio je Bogdan. Posle potpisivanja četvortodišnjeg ugovora Badija Hilda sa Sakramentom (ukupno 94 miliona dolara) su se pojavile razne… »
“Ko je to rekao? Ko je rekao bilo šta?” Bogdan Bogdanović ušao u oštar klinč sa američkim medijima
Sportal blic 27.10.2019
je “vruća” tema u Americi. Nažalost, razlog nisu dobre igre Sakramenta na početku sezone, već status srpskog reprezentativca u Kingsima. Mediji u SAD preneli su da bi srpski košarkaš mogao da zatraži trejd jer nije zadovoljan statusom, odnosno činjenicom… »
Bogdanova kontra Amerima: Da li čovek koji nije srećan igra ovako?
Mozzart sport 27.10.2019
Srpski reprezentativac jasno stavio do znanja da mu se ostaje u Sakramentu. Nema pobede Sakramenta u novoj sezoni, a nema ni problema u svlačionici Kingsa. Makar tako tvrdi srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, demantujući da je nezadovoljan ulogom u… »
Bogdan Bogdanović u čudu: Ko je rekao bilo šta?
Hot sport 27.10.2019
Srpski reprezentativac u redovima Sakramento Kingsa je – srećan i zadovoljan. Prethodnih dana dosta se priča o Bogdanu Bogdanoviću i njegovom navodnom nezadovoljstvu u redovima Sakramentu, ali je on to demantovao u razgovoru sa američkim medijima posle… »
Vesti dana »

Kraj tročasovnog razgovora Putina i američkog izaslanika u Moskvi
Beta pre 25 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 50 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 24 povezane