Povezane vesti

Bogdanović demantovao pisanja američkih medija o odlasku: Srećan sam što sam deo Kingsa

Bogdanović demantovao pisanja američkih medija o odlasku: Srećan sam što sam deo Kingsa

Večernje novosti 27.10.2019
Srećan sam što igram u NBA ligi i što sam deo ovog tima. Ne znam ko je pričao o trejdovima i nezadovoljstvu - poručio je Bogdan. Posle potpisivanja četvortodišnjeg ugovora Badija Hilda sa Sakramentom (ukupno 94 miliona dolara) su se pojavile razne… »
“Ko je to rekao? Ko je rekao bilo šta?” Bogdan Bogdanović ušao u oštar klinč sa američkim medijima

“Ko je to rekao? Ko je rekao bilo šta?” Bogdan Bogdanović ušao u oštar klinč sa američkim medijima

Sportal blic 27.10.2019
je “vruća” tema u Americi. Nažalost, razlog nisu dobre igre Sakramenta na početku sezone, već status srpskog reprezentativca u Kingsima. Mediji u SAD preneli su da bi srpski košarkaš mogao da zatraži trejd jer nije zadovoljan statusom, odnosno… »
Bogdan Bogdanović u čudu: Ko je rekao bilo šta?

Bogdan Bogdanović u čudu: Ko je rekao bilo šta?

Hot sport 27.10.2019
Srpski reprezentativac u redovima Sakramento Kingsa je – srećan i zadovoljan. Prethodnih dana dosta se priča o Bogdanu Bogdanoviću i njegovom navodnom nezadovoljstvu u redovima Sakramentu, ali je on to demantovao u razgovoru sa američkim medijima… »
Bogdanova kontra Amerima: Da li čovek koji nije srećan igra ovako?

Bogdanova kontra Amerima: Da li čovek koji nije srećan igra ovako?

Mozzart sport 27.10.2019
Srpski reprezentativac jasno stavio do znanja da mu se ostaje u Sakramentu. Nema pobede Sakramenta u novoj sezoni, a nema ni problema u svlačionici Kingsa. Makar tako tvrdi srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, demantujući da je nezadovoljan ulogom… »

Vesti dana »