Povezane vesti
"Za 71 godinu, ovako nešto se nikada nije dogodilo!": Prva komšinica vidno uznemirena posle otmice Petra (video)
Blic 28.10.2019
Komšinica porodice Mitrović, Katarina Kovač, koja ima unuka sličnih godina sa kojim se Petar često igrao u njihovom dvorištu, ispričala je za "Blic" kako je ona doživela otmicu 13-godišnjeg dečaka, ali i kako su se osećali njegovi roditelji u… »
Vezali su ga lancima, ima povrede na licu i telu Novi detalji otmice dečaka Petra (13) iz Stare Pazove
Press 28.10.2019
Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove je od sinoć je napokon na bezbednom, 20 sati nakon što je porodica strahovala šta će se desiti sa njihovim sinom. Kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci… »
Pogledajte prvi snimak dečaka posle otmice, krvava mu usna: Petra (13) iz Stare Pazove oteli drugovi i vezivali lancima! Znali…
Kurir 28.10.2019
Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove, nađen je posle jednodnevne potrage, a kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga videli. Prema prvim rezultatima istrage dečak je bio otet, a… »
Stara pazova na nogama, svi traže petra (13) Dečak nestao dok je vozio bicikl, u toku policijska potraga
Press 28.10.2019
Dečak Petar Mitrović (13) nestao je u Staroj Pazovi, a prema prvim informacijama, poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u tom gradu. foto:blic Kako je navedeno u Registru nestalih lica Srbije, dečak je u trenutku nestanka vozio bicikl, a na sebi… »
"Gde si sine moj, jabuko moja": Pogledajte dirljiv prvi susret Petra Mitrovića sa porodicom (video)
Blic 28.10.2019
Dečak Petar Mitrović (13), koji je nestao 26. oktobra oko 23h u Staroj Pazovi, pronađen je kasno sinoć. U pratnji policijskih snaga, Petar je izašao iz jednih od kola, a odmah potom su se začuli jauci i jecaji njegove porodice, koja nije mogla da… »
Otac nestalog dečaka za Blic: Čekam da mi dovedu dete
Blic 28.10.2019
Dečak Petar Mitrović (13) za kojim je policija tragala više od 20 sati, na sigurnom je i uskoro će stići u porodični dom u Staroj Pazovi, izjavio je za "Blic" njegov otac. - Hapšenje otmičara mog sina je u toku, čekam da mi dovedu dete - izjavio… »
Vesti dana »
Studenti u Novom Sadu poručili da ostaju na ulicama i mostovima dok se ne ostvari pravda
Beta pre 55 minutajoš 52 povezane
BLOG Hiljade ljudi se sliva ka Mostu slobode: „Ovo će nadmašiti Slaviju“
Vreme pre 48 minutajoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatora na osnovu sporazuma o primirju
Novi magazin pre 5 satijoš 21 povezana
Odlučuje majstorica: Kecmanović nemoćan protiv furioznog Runea
Sport klub pre 4 satijoš 17 povezanih