Povezane vesti

Deo Bulevara Jovana Dučića u utorak osam sati bez vode

Deo Bulevara Jovana Dučića u utorak osam sati bez vode

Moj Novi Sad 28.10.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u utorak, 29. oktobra, bez vode će od 7.30 do 15.30 sati biti deo Bulevara Jovana Dučića (od Bulevara kneza Miloša do kraja). Postoji mogućnost da će u toku… »
Deo Bukovca bez vode zvog havarije

Deo Bukovca bez vode zvog havarije

Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 20 sati biti Ulica Dositeja Obradovića i okolne ulice u Bukovcu. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", postoji mogućnost da se u toku radova, ako za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Veternička ulica danas bez vode

Veternička ulica danas bez vode

Dnevnik 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Veternička ulica, obaveštavaju iz JKP “Vodovod i kanalizacija”. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Malog Beograda bez vode zbog havarije

Deo Malog Beograda bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Veternička bez vode do podne

Veternička bez vode do podne

RTV 28.10.2019
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Veternička ulica, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Veternička ulica bez vode zbog havarije

Veternička ulica bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Veternička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »