Povezane vesti
Deo Bulevara Jovana Dučića u utorak osam sati bez vode
Moj Novi Sad 28.10.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u utorak, 29. oktobra, bez vode će od 7.30 do 15.30 sati biti deo Bulevara Jovana Dučića (od Bulevara kneza Miloša do kraja). Postoji mogućnost da će u toku… »
Deo Bukovca bez vode zvog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 20 sati biti Ulica Dositeja Obradovića i okolne ulice u Bukovcu. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", postoji mogućnost da se u toku radova, ako za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Veternička ulica danas bez vode
Dnevnik 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Veternička ulica, obaveštavaju iz JKP “Vodovod i kanalizacija”. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Malog Beograda bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Veternička bez vode do podne
RTV 28.10.2019
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Veternička ulica, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Veternička ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Veternička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih