Povezane vesti
Novi skandalozni snimak dilera iz Bihaća: "Poneo sam 700 grama kokaina i 320.000 evra"
Telegraf 28.10.2019
Hadžić je uhapšen u petak, a prilikom pretresa objekta u naselju Lahovu zaplenjeno je oko 1,5 kilograma kokaina. Nakon što se tokom vikenda pojavio snimak izvesnog Sanela Hadžića iz Bihaća, kako konzumira kokain, lokalni mediji su došli u posed… »
Poneo sam 700 grama kokaina i 320.000 evra: Isplivao novi skandalozni snimak dilera iz Bihaća (video)
Kurir 28.10.2019
Nakon što je tokom vikenda pojavio snimak izvesnog Sanela Hadžića, dilera iz Bihaća, kako konzumira kokain, lokalni mediji su došli u posed još jednog njegovog podjednako nedoličnog videa. I ovaj je, kao i prethodni, nastao ranije, jer je Hadžiću… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 48 minutajoš 197 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 48 minutajoš 22 povezane