Povezane vesti

Tumbaković jasno i glasno o budućem statusu Luke Jovića u reprezentaciji

Tumbaković jasno i glasno o budućem statusu Luke Jovića u reprezentaciji

Vesti online 28.10.2019
Nova afera koja je uzdrmala „orlove“. Srpsku javnost danima potresa afera „Luka Jović“. Napadač Reala je prekršio disciplinu zbog čega ga je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković udaljio iz ekipe. Tumbaković je prvi put otvoreno govorio o… »
Tumba otkrio novi detalj oko Jovića, sve je počelo mnogo ranije?

Tumba otkrio novi detalj oko Jovića, sve je počelo mnogo ranije?

Sportske.net 28.10.2019
Hoće li se ovaj problem konačno rešiti, ili će jedna ili druga strana naizmenično davati izjave medijima? Posle poraza ''Orlova'' od Portugala u Beogradu, novi selektor Ljubiša Tumbaković krenuo je u formiranje tima koji će biti kadar da u… »
Tumbaković: Profesionalac sam, logično je što sam isključio Luku Jovića iz tima

Tumbaković: Profesionalac sam, logično je što sam isključio Luku Jovića iz tima

Mozzart sport 28.10.2019
“Šta će dalje da se desi, zavisi samo od njega”, kaže srpski selektor. Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković ponovo je govorio o slučaju izostanka Luke Jovića sa spiska reprezentacije Srbije na nedavnim utakmicama sa Paragvajem i Litvanijom… »
Tumbaković o izbacivanju Jovića: Moralo je tako da bude, problem traje duže nego što je javnost obaveštena

Tumbaković o izbacivanju Jovića: Moralo je tako da bude, problem traje duže nego što je javnost obaveštena

Večernje novosti 28.10.2019
Kriterijumi profesionalnog fudbalera se znaju, takođe i patriotska odgovornost, a ja to pratim jer je deo mog posla, rekao je selektor Srbije. Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković stavio je tačku na slučaj Luke Jovića u reprezentaciji. Iskusni trener… »
Detalji skandala! Ljubiša Tumbaković: Luka Jović? Morao sam da ga isključim iz reprezentacije!

Detalji skandala! Ljubiša Tumbaković: Luka Jović? Morao sam da ga isključim iz reprezentacije!

Sportal blic 28.10.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije rešio je da razbije zid ćutnje o slučaju "", kog je precrtao nakon što je napadač Reala samoinicijativno napustio nacionalni tim posle meča s Portugalom pred put u Luksemburg. Kormilar "orlova", gostujući na… »

Vesti dana »