Povezane vesti

Kolindina majka o izjavi ćerke da je FK Rijeka bila rezervni klub zvezde i partizana: Rijeka ionako malo glasa za nju, mi smo…

Kolindina majka o izjavi ćerke da je FK Rijeka bila rezervni klub zvezde i partizana: Rijeka ionako malo glasa za nju, mi smo…

Kurir 28.10.2019
Dubravka Grabar, majka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, komentarisala je izjavu njene ćerke o HNK Rijeci. Naime, Kolinda je izjavila da je ovaj klub bio "rezervni" za Partizan i Zvezdu. "Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali… »
Ovako je hrvatsko društvo reagovalo na Kolindinu izjavu

Ovako je hrvatsko društvo reagovalo na Kolindinu izjavu

Vesti online 28.10.2019
Izjave akuelne hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović o životu iza „Gvozdenoj zavesi“, Golom otoku, pa čak i da je Fudbalski klub Rijeka u bivšoj Jugoslaviji bio rezerva za Crvenu zvezdu i Partizan, izazvale su žestoke reakcije u hrvatskm… »
Rijeka je rezervni tim Partizana i Zvezde! Kolinda izjavom šokirala region, pa dobila oštar odgovor

Rijeka je rezervni tim Partizana i Zvezde! Kolinda izjavom šokirala region, pa dobila oštar odgovor

Telegraf 28.10.2019
Predsednica Hrvatske uzburkala je javnost u Hrvatskoj novom nesmotrenom izjavom. Kolinda Grabar Kitarović je ovog puta Rijeku, pretprošlogodišnjeg prvaka Hrvatske, nazvala rezervnim klubom Partizana i Zvezde, bar u ono vreme dok je stara Jugoslavija… »

Vesti dana »