Povezane vesti
„Pokažite mi igrača mojih godina koji je na ovom nivou!“
Vesti online 28.10.2019
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo otkrio je u intervjuu za „Frans Fudbal“ da je sa 19 godina shvatio da se fudbal svodi na titule, rekorde i golove. Portugalac se i ove godine našao među nominovanima za ‘Zlatnu loptu’, a u ekskluzivnom intrevjuu koji… »
Kristijano Ronaldo: Pokažite mi igrača koji može da igra kao ja?
Hot sport 28.10.2019
Portugalac je dao opširan za ‘Frans fudbal’, u kom je pričao o različitim temama iz svoje bogate karijere. Nedavno je Kristijano Ronaldo postigao svoj 700. gol u karijeri, na šta je as Juventusa posebno ponosan. – Impresivna brojka! Naviše sam ponosan na… »
Vesti dana »
SAD optužile bivšeg predsednika Kube Raula Kastra zbog uništenja dva mala aviona i ubistva posada
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
"Odnos Srbije i Ukrajine treba da bude snažan": Zelenski se oglasio nakon razgovora s Vučićem: Računamo na obostrano korisne sporazume
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
(Video) Đoković opet trenirao na "Šatrijeu": "Frustrirajuće je – nisam spreman da doguram daleko"
Dnevnik pre 24 satajoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tramp: Ne žuri mi se da postignem dogovor sa Iranom; Teheran: Vašington spreman za novi krug rata
RTV pre 24 satajoš 23 povezane
Jevtić: Hapšenja u Gračanici presedan i pokušaj Kurtija da podrži Rašića pred izbore
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih