Повезане вести
Бен о новом уговору: Заинтересован сам, управа се пита
Н1 Инфо 29.10.2019
Нападач Црвене звезде Ел Фарду Бен не искључује могућност останка у Љутице Богдана и наредним сезонама. Бену на лето истиче уговор са црвено-белима, а играч са Коморских Острва не би имао ништа против да се сарадња продужи… »
Бен послао јасну поруку управи Звезде: Овде сам, хоћу да останем!
Мондо 29.10.2019
Репрезентативац Коморских Острва Ел Фарду Бен "намигнуо" руководству Црвене звезде. На крају сезоне истиче му уговор са београдским клубом. Репрезентативац Коморских Острва Ел Фарду Бен "намигнуо" руководству Црвене звезде. На… »
Бен послао поруку Звездиној управи: До јуна сам овде, заинтересован сам за нови уговор
Моззарт спорт 29.10.2019
„Група у Лиги шампиона нам је лакша него прошле године“, поручио репрезентативац Коморских Острва. Не једном, него са обе ноге Ел Фарду Бен је у финишу прелазног рока био у Уједињеним Арапским Емиратима. Црвена звезда је… »
Снажна порука звездиног фудбалера: Бен је имао шта да каже управи Звезде о одласку из клуба…
Хот спорт 29.10.2019
Један од најбољих странаца у редовима Црвене звезде спреман је на продужетак сарадње са црвено-белима упркос интересовању страних клубова. Како је ХотСпорт јуче најавио за Ел Фарду Бена постоји интересовање Ал Вахде из… »
Бен послао јасну поруку Звезди, хоће ли га управа послушати?
Спортске.нет 29.10.2019
Нападач не очајава. Услед великог броја страних играча и ограничења приликом регистровања фудбалера за Лигу шампиона, једна од "жртви" у Црвеној звезди је и Ел Фарду Бен. Репрезентативац Коморских острва је дуго био надомак… »
Вести дана »

Данас нестабилно време са пљусковима, грмљавином и јаким олујним ветром
РТВ пре 2 сатајош 20 повезаних

Погођена руска нафтна рафинерија: Огласио се украјински командант
Вечерње новости пре 11 минутајош 11 повезаних

Трамп: Желим оздрављење америчке нације, али радикална левица то спречава
Еуроневс пре 1 сатјош 8 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Данас пре 17 минутајош 1 повезана

"Лажни пријатељ": Франкфуртер алгемајне цајтунг о односу Вучића са Путином и Западом
Нови магазин пре 16 минутајош 2 повезане