Повезане вести

Муте: Не импресионира ме нико, па ни Ђоковић

Муте: Не импресионира ме нико, па ни Ђоковић

Моззарт спорт 29.10.2019
“Покушаћу да будем бољи од њега”, обећава 20-годишњи Француз. Француски тенисер Корентан Муте имаће сутра прилику да одмери снаге са једним од најбољих тенисера света свих времена Новаком Ђоковићем. Млади 20-годишњи играч је… »
"Нисам импресиониран: Ђоковићем!" Француска сензација безобразно прети Новаку!

"Нисам импресиониран: Ђоковићем!" Француска сензација безобразно прети Новаку!

Спортал блиц 29.10.2019
Француски тенисер Корентан Муте говорио је о свом наредном ривалу, Новаку Ђоковићу (11 часова). Муте је у првом колу Мастерса у Паризу савладао Душана Лајовића и заказао дуел са најбољим тенисером планете. Француз је против… »
"Нисам импресиониран Новаком, али га изузетно поштујем"

"Нисам импресиониран Новаком, али га изузетно поштујем"

Н1 Инфо 29.10.2019
Млади француски тенисер Корентин Муте нада се доброј партији против Новака Ђоковића у другом колу Мастерса у Паризу. Муте се у главном жребу нашао као 'лаки лузер' после повлачења Ришара Гаскеа. Максимално је млади Француз… »
Ђоковић први пут проговорио о пензији: Могао бих и сутра да одем, отац сам двоје деце и желим више времена да проводим са њима…

Ђоковић први пут проговорио о пензији: Могао бих и сутра да одем, отац сам двоје деце и желим више времена да проводим са њима…

Вечерње новости 29.10.2019
Немам никакву обавезу да и даље играм, рекао је Новак Ђоковић пред старт турнира у Паризу где ће играти против домаћег играча Корентина Мутеа. ПРОМЕНАривала, због одустајања Ришара Гаскеа, на старту мастерса у Паризу није… »
Нескромни и реални Новак, упоредио себе са Надалом и Федерером!

Нескромни и реални Новак, упоредио себе са Надалом и Федерером!

Спортске.нет 29.10.2019
О великанима светског тениса који и даље бију битке на теренима широм света ће се причати далеко у будућности. Новак, Роџер и Рафа су велика тројка светског тениса и тај ривалитет који влада између њих тројице је нешто што их… »

Вести дана »