Povezane vesti
"Pobednika" čiste na: -79 stepeni Pogledajte specijalno pranje kojem je podvrgnut simbol Beograda (video)
Blic 29.10.2019
Pošto su mu na Beogradskoj tvrđavi postavili "dvojnika", u vidu crteža na velikom platnu, "Pobednik" može mirno da vida svoje rane u ateljeu vajara Zorana Kuzmanovića u Smederevu. A radovi na restauraciji su uveliko u toku o čemu svedoče i poslednji… »
Evo kako čuveni pobednik dobija stari sjaj: Osvanuo snimak iz ateljea, pogledajte kako se sa skulpture skidaju mrlje nastale…
Kurir 29.10.2019
Skulptura čuvenog beogradskog "Pobednika" uređuje se u ateljeu vajara Zorana Kuzmanovića u Smederevu, a građani mogu da vide kako poznata bronzana figura dobija stari sjaj. Naime, objavljen je snimak restauracije na kojem se vidi kako se ukljanjaju… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 5 minutajoš 59 povezanih

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 8 satijoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 40 minutajoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 7 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 40 minutajoš 31 povezana