Povezane vesti
FOTO: Fotografije 280 najuspešnijih novosadskih đaka na bilbordima širom grada
Radio 021 29.10.2019
U okviru projekta "Učim+Znam=Vredim" koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe… »
Projekat "Učim + znam = vredim"
RTV 29.10.2019
NOVI SAD - Ovo je peta godina, kako se u sklopu projekta "Učim + znam = vredim", koje realizuje udruženje za promociju društvene odgovornosti, postavljaju fotografije najboljih novosadskih učenika širom grada, koji su u protekloj školskoj godini… »
UČIM + ZNAM = VREDIM Ove godine 280 đaka na bilbordima
Dnevnik 29.10.2019
U okviru projekta „Učim + Znam = Vredim“, koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, u ponedeljak je širom grada počelo postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije… »
Vesti dana »
Ko je iz Kijeva stigao u Beograd i kakvi su srpsko-ukrajinski odnosi od početka rata
BBC News pre 51 minutajoš 35 povezanih
Zapadnom Balkanu status posmatrača u EU a Ukrajini status pridružene članice, predlaže Merz
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 28 povezanih
Prve fotografije sa mesta pucnjave na Novom Beogradu: Policija ispred lokala u kojem je ranjen vlasnik, na kafić pre nekoliko meseci bačena bomba FOTO
Nova pre 11 minutajoš 26 povezanih
Amerika optužila kubanskog lidera Raula Kastra za ubistvo pre tri decenije
BBC News pre 31 minutajoš 23 povezane