Повезане вести
Гавриловић: Императив победа над Химкијем, на било који начин
Данас 30.10.2019
Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић рекао је данас да је императив победа над Химкијем у Евролиги на било који начин. „Радио сам седам година у Химкију и за тај клуб ме вежу бројне успомене, освојили смо и два… »
Тренер Црвене звезде: Морамо да победимо Химки, на било који начин!
Хот спорт 30.10.2019
Кошаркаши Црвене звезде вратили су се у среду у Београд и почели припреме за други меч дуплог програма ове недеље, утакмицу 6. кола Евролиге са Химкијем из Москве. Црвено-бели ће до утакмице која се игра у хали ‘Александар… »
„Звездаш сам...” Овако је Мицић започео, а онда послао поруку која ће одушевити „делије”
Спортал блиц 29.10.2019
Још један пораз - укупно четврти у Евролиги у овој сезони - забележили су играчи Црвене звезде. Они су у Истанбулу изгубили од Ефеса са 85:70 и тако направили лошу увертиру за меч против Химкија који се игра већ у четвртак од 19… »
Нека се спреми Звезда: Алексеј Швед водио Химки преко стотке пред гостовање у Београду!
Спортал блиц 29.10.2019
Црвена звезда је изгубила од Ефеса са 85:70 у Истанбулу и није направила добру увертиру пред наредни, шести меч у Евролиги, који играју за мање од 48 сати против Химкија у дворани „Александар Николић”. Та утакмица се игра у… »
Мицић угасио звезду: Црвено-бели поражени у Истанбулу
Вечерње новости 29.10.2019
Српски репрезентативац са 26 поена одузео шансу за изненађење свом бившем тиму. Следи меч са Химкијем. МОЖДА би Црвена звезда донела са Босфора златну победу да Ефес у тиму нема њеног бовшег играча и вечног навијача. Наш… »
Звезда изгубила од Ефеса у Истанбулу
Данас 29.10.2019
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас од Ефеса у Истанбулу са 70:85 (9:21, 17:17, 25:18, 19:29) у петом колу Евролиге. Најефикаснији у Звезди био је Лоренцо Браун са 18 поена, док је Бранко Лазић убацио девет. Ефес је до… »
Вести дана »
Од данас почиње електронска пријава за упис права својине на територији Прокупља
Јужне вести пре 1 сатјош 49 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност
РТС пре 13 минутајош 27 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 23 минутајош 32 повезане
Јокићу су 3,9 секунде довољне да направи чудо: Погледајте шта је урадио док су га "тукли"
Мондо пре 7 минутајош 36 повезаних