Повезане вести
Бог је сео на престо: Марадона имао величанствен дочек, па се расплакао: ‘Срце ми каже да ћу се вратити!’ (видео)
Хот спорт 30.10.2019
Некада најбољем фудбалеру на свету, Дијегу Арманду Марадони, уприличен је нестваран дочек на стадиону Њуелс Олд Бојса поводом свог 59. рођендана. Марадонин тим Химнасија ла Плата гостовао је Њуелс Олд Бојсима и славио је са… »
Еуфорија у росарију, трон за ел пиба: Ни краљеве више не дочекују, као што су дочекали Марадону (видео)
Вечерње новости 30.10.2019
У граду је владала целодневна еуфорија, фанови су сатима били пред хотелом и клицали свом идолу. Дијего Марадона је, на свој 59. рођендан, почаствован као краљ. Дошао је као тренер Химнасија ла плате на гостовање свом… »
А за Марадону - трон ће бити довољан
Н1 Инфо 30.10.2019
Дијего Марадона прославио је рођендан седећи на трону. Буквално. Када Дијего Марадона слави рођендан онда све мора да буде спектакуларно. Његова Химнасија играла је против тима за који је и сам некада наступао Њуелс Олд бојса у… »
Марадона је водио меч као краљ! Буквално са трона! Противнички клуб изненадио бога фудбала за рођендан!
Спортал блиц 30.10.2019
Када Дијего Марадона слави рођендан онда све мора да буде спектакуларно. Његова Химнасија играла је против тима за који је и сам некада наступао Њуелс Олд бојса. Прво су га испред хотела поздравиле хиљаде навијача, а онда га… »
Дирљиве сцене у Росарију: Фотеља за божанство, Дијего срећан рођендан!
Мондо 30.10.2019
Било је 0:1 на полувремену и 0:4 на крају, а да никоме од 42.000 навијача на "Бијелси" због тога није било жао. Било је 0:1 на полувремену и 0:4 на крају, а да никоме од 42.000 навијача на "Бијелси" због тога није било жао… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Радио сто плус пре 4 сатијош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање троје погинулих, 35 људи повређених
BBC News пре 49 минутајош 113 повезане

Крај Пиксијеве ере: Стојковић више није селектор фудбалске репрезентације Србије
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних

Џон Болтон негира кривицу због чувања поверљивих докумената и одавања тајни
Политика пре 1 сатјош 29 повезаних