Povezane vesti
Bog je seo na presto: Maradona imao veličanstven doček, pa se rasplakao: ‘Srce mi kaže da ću se vratiti!’ (video)
Hot sport 30.10.2019
Nekada najboljem fudbaleru na svetu, Dijegu Armandu Maradoni, upriličen je nestvaran doček na stadionu Njuels Old Bojsa povodom svog 59. rođendana. Maradonin tim Himnasija la Plata gostovao je Njuels Old Bojsima i slavio je sa 4:0, ali je rezultat i… »
Euforija u rosariju, tron za el piba: Ni kraljeve više ne dočekuju, kao što su dočekali Maradonu (video)
Večernje novosti 30.10.2019
U gradu je vladala celodnevna euforija, fanovi su satima bili pred hotelom i klicali svom idolu. Dijego Maradona je, na svoj 59. rođendan, počastvovan kao kralj. Došao je kao trener Himnasija la plate na gostovanje svom nekadašnjem timu Njuels old… »
A za Maradonu - tron će biti dovoljan
N1 Info 30.10.2019
Dijego Maradona proslavio je rođendan sedeći na tronu. Bukvalno. Kada Dijego Maradona slavi rođendan onda sve mora da bude spektakularno. Njegova Himnasija igrala je protiv tima za koji je i sam nekada nastupao Njuels Old bojsa u ponedeljak. Prvo su ga… »
Maradona je vodio meč kao kralj! Bukvalno sa trona! Protivnički klub iznenadio boga fudbala za rođendan!
Sportal blic 30.10.2019
Kada Dijego Maradona slavi rođendan onda sve mora da bude spektakularno. Njegova Himnasija igrala je protiv tima za koji je i sam nekada nastupao Njuels Old bojsa. Prvo su ga ispred hotela pozdravile hiljade navijača, a onda ga je na stadionu dočekalo… »
Dirljive scene u Rosariju: Fotelja za božanstvo, Dijego srećan rođendan!
Mondo 30.10.2019
Bilo je 0:1 na poluvremenu i 0:4 na kraju, a da nikome od 42.000 navijača na "Bijelsi" zbog toga nije bilo žao. Bilo je 0:1 na poluvremenu i 0:4 na kraju, a da nikome od 42.000 navijača na "Bijelsi" zbog toga nije bilo žao. Čelnici Njuels old bojsa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protesti studenata i građana u 32 grada u Srbiji, u Beogradu blokade dva mosta: Traže od Vučića hitno raspisivanje izbora
Nova pre 58 minutajoš 17 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Radio sto plus pre 2 satajoš 17 povezanih