Povezane vesti
Pismo majke iz Beograda osnovnoj školi napravilo ršum Na mrežama: Ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete slavi Noć…
Kurir 30.10.2019
BEOGRAD - Na društvenim mrežama u Srbiji pojavilo se pismo majke D.M. iz Beograda koja se obratila jednoj osnovnoj školi povodom proslave tzv. Noći veštica. “Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi… »
Sveti Luka ili Noć veštica: Pismo majke koje je podelilo Srbiju (anketa)
Mondo 30.10.2019
Pismo jedne majke iz Beograda izazvalo je veliku polemiku na društvenim mrežama u Srbiji. Prenosimo vam njenu objavu na Facebook-u u celosti... Pismo jedne majke iz Beograda izazvalo je veliku polemiku na društvenim mrežama u Srbiji. Prenosimo vam… »
Ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete slavi Noć veštica na Svetog Luku: Ogorčena majka zapalila društvene mreže
Večernje novosti 30.10.2019
Na društvenim mrežama u Srbiji pojavilo se pismo majke D.M. iz Beograda koja se obratila osnovnoj školi povodom proslave tzv. Noći veštica. Na društvenim mrežama u Srbiji pojavilo se pismo majke D.M. iz Beograda koja se obratila osnovnoj školi… »
Vesti dana »
Blokiran centar Niša: Studenti i građani se okupljaju na centralnom gradskom trgu
Al Jazeera pre 1 satjoš 56 povezanih
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 5 satijoš 53 povezane
Tramp: Odluka o novim carinama Kanadi, Meksiku i Kini možda zaboli i neke Amerikance
Euronews pre 20 minutajoš 32 povezane