Повезане вести

Славица објавила прву фотографију по повратку своје отете деце у Београд. Осмех говори све

Славица објавила прву фотографију по повратку своје отете деце у Београд. Осмех говори све

Телеграф 31.10.2019
Славица Бурмазовић поново је, после 4 године, на окупу са својом децом. Славица Бурмазовић пре два дана поново је могла да загрли своје троје деце која су јој отета пре 4 године. У тренуцима када се сусрела са њима, за себе је… »
Прва фотографија славице и деце након емотивног сусрета: Коначно на сигурном, уз мајку, насмејани и срећни (фото)

Прва фотографија славице и деце након емотивног сусрета: Коначно на сигурном, уз мајку, насмејани и срећни (фото)

Блиц 31.10.2019
Славица Бурмазовић од прекјуче је после четири године борбе да децу врати у Србију, од како их је њен бивши муж киднаповао а потом одвео прво у Труску па у Иран, поново је са њима, а данас се похвалила и првом заједничком… »
Славица објавила прву фотографију са децом: Сви насмејани, ево како се забављају (фото)

Славица објавила прву фотографију са децом: Сви насмејани, ево како се забављају (фото)

Курир 31.10.2019
Славица Бурмазовић објавила је фотографију са своје троје деце, с којима се срела после три године. На њиховим лицима се види неизмерна срећа и осмеси. - Браво свака част на борби и стрпљењу. Свака мајка треба на вас да се… »
Бивши муж Славице Бурмазовић: Долазићу да виђам децу, пред законом сам чист

Бивши муж Славице Бурмазовић: Долазићу да виђам децу, пред законом сам чист

Н1 Инфо 31.10.2019
Дан после доласка деце Славице Бурмазовић, коју је пре четири године отац Ејуп Сабри Јунџу одвео најпре у Турску, па у Иран, помаљају се обриси нове борбе ове породице - малишанима предстоји привикавање на нову средину… »
Огласио се отац отмичар деце: "Долазићу у Србију да их виђам, ако им не буде добро у Београду могу да се врате у Турску""

Огласио се отац отмичар деце: "Долазићу у Србију да их виђам, ако им не буде добро у Београду могу да се врате у Турску""

Блиц 31.10.2019
Отац - отмичар троје деце Славице Бурмазовић, Ејуп Сабри Јунџу, који их је пре четири године, отео и одвео најпре у Турску, па у Иран, сада најављује да ће их у Србији посећивати, иако је у нашој земљи против њега на снази… »
Крвнички ме ударао, нисам могла да ходам, да би после плакао и говорио да ме воли: Кроз какав пакао је пролазила Славица са…

Крвнички ме ударао, нисам могла да ходам, да би после плакао и говорио да ме воли: Кроз какав пакао је пролазила Славица са…

Вечерње новости 31.10.2019
Славица Бурмазовић је о тортури коју је доживљавала у браку говорила и у емисији „Живот прича“ 2016. године. Срећан епилог борбе Славице Бурмазовић (43) да поново буде са својом децом, коју јој је бивши муж Ејуп Сабри Јунџу… »
Отац турчин тврдњама шокирао Србију: Славица је децу видела прошле године, била је код мене у Ирану 15 дана! Али нема фотку…

Отац турчин тврдњама шокирао Србију: Славица је децу видела прошле године, била је код мене у Ирану 15 дана! Али нема фотку…

Курир 31.10.2019
Славица Бурмазовић после четири године срела се са својом децом, а њихов отац Ејуп Сабри Јунџу, који их је одвео најпре у Турску, па у Иран, најављује да ће их посећивати у Србији, пишу Новости. Против њега је на снази црвена… »
Славичин хорор са мужем отмичарем деце: "Брутално ме тукао, а онда кукао како ме воли... Ломио ме, ломио, мислила сам да ћу да…

Славичин хорор са мужем отмичарем деце: "Брутално ме тукао, а онда кукао како ме воли... Ломио ме, ломио, мислила сам да ћу да…

Блиц 30.10.2019
Брачни живот Славице Бурмазовић (43) са Турчином Ејупом Сабри Јунџуом могао би, на жалост, да послужи као сценарио за драматичан трилер. Чак и онај део њеног живота пре породичне драме окончане јуче када је на аеродрому “Никола… »

Вести дана »