Povezane vesti

Slavica objavila prvu fotografiju po povratku svoje otete dece u Beograd. Osmeh govori sve

Slavica objavila prvu fotografiju po povratku svoje otete dece u Beograd. Osmeh govori sve

Telegraf 31.10.2019
Slavica Burmazović ponovo je, posle 4 godine, na okupu sa svojom decom. Slavica Burmazović pre dva dana ponovo je mogla da zagrli svoje troje dece koja su joj oteta pre 4 godine. U trenucima kada se susrela sa njima, za sebe je rekla da je "najsrećnija… »
Prva fotografija slavice i dece nakon emotivnog susreta: Konačno na sigurnom, uz majku, nasmejani i srećni (foto)

Prva fotografija slavice i dece nakon emotivnog susreta: Konačno na sigurnom, uz majku, nasmejani i srećni (foto)

Blic 31.10.2019
Slavica Burmazović od prekjuče je posle četiri godine borbe da decu vrati u Srbiju, od kako ih je njen bivši muž kidnapovao a potom odveo prvo u Trusku pa u Iran, ponovo je sa njima, a danas se pohvalila i prvom zajedničkom fotografijom iz Beograda… »
Slavica objavila prvu fotografiju sa decom: Svi nasmejani, evo kako se zabavljaju (foto)

Slavica objavila prvu fotografiju sa decom: Svi nasmejani, evo kako se zabavljaju (foto)

Kurir 31.10.2019
Slavica Burmazović objavila je fotografiju sa svoje troje dece, s kojima se srela posle tri godine. Na njihovim licima se vidi neizmerna sreća i osmesi. - Bravo svaka čast na borbi i strpljenju. Svaka majka treba na vas da se ugleda. Puno sreće! -… »
Bivši muž Slavice Burmazović: Dolaziću da viđam decu, pred zakonom sam čist

Bivši muž Slavice Burmazović: Dolaziću da viđam decu, pred zakonom sam čist

N1 Info 31.10.2019
Dan posle dolaska dece Slavice Burmazović, koju je pre četiri godine otac Ejup Sabri Jundžu odveo najpre u Tursku, pa u Iran, pomaljaju se obrisi nove borbe ove porodice - mališanima predstoji privikavanje na novu sredinu, školovanje, vađenje… »
Oglasio se otac otmičar dece: "Dolaziću u Srbiju da ih viđam, ako im ne bude dobro u Beogradu mogu da se vrate u Tursku""

Oglasio se otac otmičar dece: "Dolaziću u Srbiju da ih viđam, ako im ne bude dobro u Beogradu mogu da se vrate u Tursku""

Blic 31.10.2019
Otac - otmičar troje dece Slavice Burmazović, Ejup Sabri Jundžu, koji ih je pre četiri godine, oteo i odveo najpre u Tursku, pa u Iran, sada najavljuje da će ih u Srbiji posećivati, iako je u našoj zemlji protiv njega na snazi crvena poternica i… »
Krvnički me udarao, nisam mogla da hodam, da bi posle plakao i govorio da me voli: Kroz kakav pakao je prolazila Slavica sa…

Krvnički me udarao, nisam mogla da hodam, da bi posle plakao i govorio da me voli: Kroz kakav pakao je prolazila Slavica sa…

Večernje novosti 31.10.2019
Slavica Burmazović je o torturi koju je doživljavala u braku govorila i u emisiji „Život priča“ 2016. godine. Srećan epilog borbe Slavice Burmazović (43) da ponovo bude sa svojom decom, koju joj je bivši muž Ejup Sabri Jundžu oteo i odveo… »
Otac turčin tvrdnjama šokirao Srbiju: Slavica je decu videla prošle godine, bila je kod mene u Iranu 15 dana! Ali nema fotku…

Otac turčin tvrdnjama šokirao Srbiju: Slavica je decu videla prošle godine, bila je kod mene u Iranu 15 dana! Ali nema fotku…

Kurir 31.10.2019
Slavica Burmazović posle četiri godine srela se sa svojom decom, a njihov otac Ejup Sabri Jundžu, koji ih je odveo najpre u Tursku, pa u Iran, najavljuje da će ih posećivati u Srbiji, pišu Novosti. Protiv njega je na snazi crvena poternica i nalog… »
Slavičin horor sa mužem otmičarem dece: "Brutalno me tukao, a onda kukao kako me voli... Lomio me, lomio, mislila sam da ću…

Slavičin horor sa mužem otmičarem dece: "Brutalno me tukao, a onda kukao kako me voli... Lomio me, lomio, mislila sam da ću…

Blic 30.10.2019
Bračni život Slavice Burmazović (43) sa Turčinom Ejupom Sabri Jundžuom mogao bi, na žalost, da posluži kao scenario za dramatičan triler. Čak i onaj deo njenog života pre porodične drame okončane juče kada je na aerodromu “Nikola Tesla”… »

Vesti dana »

Sedam poginulih u željezničkoj nesreći u Rusiji

Sedam poginulih u željezničkoj nesreći u Rusiji

Al Jazeera pre 27 minutajoš 18 povezanih
Pretežno sunčano i sve toplije

Pretežno sunčano i sve toplije

NoviSad.com pre 1 satjoš 17 povezanih
Inzagi razočaran i ljut, pomenuo i Al Hilal

Inzagi razočaran i ljut, pomenuo i Al Hilal

Sportske.net pre 8 minutajoš 24 povezane