Povezane vesti
"Probudio me prasak, a onda sam videla vatru i dim": Svedočenje o požaru u kojem je osmoro dece ostalo bez doma
Blic 31.10.2019
Stanare Šavničke ulice u naselju Cerak, noćas nešto nakon ponoći probudio je jak prasak, a zatim je buknula vatra sa kojom su se brojne vatrogasne ekipe borile sve do zore. Povređenih, srećom, nije bilo, ali su dva stambena objekta i jedna kamp… »
Požar na Čukarici: Izgorela tri kuće u kojima su živele porodice sa decom (foto)
Večernje novosti 31.10.2019
Dvadeset vatrogasaca gasilo je požar do ranih jutarnjih časova, a materijalna šteta je velika. BILO je možda negde oko pola dva, spavala sam kada sam začula neko pucketanje na krovu i osetila miris paljevine. Brzo sam probudila supruga. Vatra se… »
Požar na čukarici: Izgorela tri stambena objekta, evakuisane porodice sa osmoro dece
Blic 31.10.2019
U požaru koji je noćas izbio u Šavničkoj ulici u beogradskoj opštini Čukarica izgorela su tri stambena objekta, javio je javni servis. U požaru niko nije povređen. Dvadeset vatrogasaca gasilo je požar do ranih jutarnjih časova, a materijalna… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas tvrdi da je žena talac ubijena u izraelskom napadu na sever Gaze
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 6 satijoš 32 povezane
Sada im je kriv Vučić, a u njihovo vreme - barut! Za smrt 7 i ranjavanje 12 ljudi u Prvom partizanu niko nije preuzeo odgovornost, danas traže rušenje države
Kurir pre 6 satijoš 28 povezanih
Spartaku derbi Moskve: Stankovićeva četvrta uzastopna pobeda
Sport klub pre 23 minutajoš 28 povezanih