Повезане вести

Богдановић: Требало би да нас буде срамота

Богдановић: Требало би да нас буде срамота

Н1 Инфо 31.10.2019
Кошаркаши Сакрамента доживели су нови пораз, пети у сезони, а Богдан Богдановић након меча је рекао да нешто мора да се промени. Сакраменто Кингси доживели су пети пораз у сезони у исто толико одиграних мечева иако су пред… »
Богдан Богдановић: Очајан сам, требало би да нас буде срамота!

Богдан Богдановић: Очајан сам, требало би да нас буде срамота!

Хот спорт 31.10.2019
Сакраменто Кингси сезону, у којој су имали очекивања да се пласирају у плеј-оф, отворили су са пет пораза из исто толико одиграних утакмица. Стога је глас подигао и шутер ‘краљева’, Богдан Богдановић, који је сам истакао да… »
Богдан самокритичан, шта се дешава са Кингсима и какав им је даљи распоред?

Богдан самокритичан, шта се дешава са Кингсима и какав им је даљи распоред?

Спортске.нет 31.10.2019
Очекивао се искорак у односу на прошлу сезону када су се боили за пласман у плеј-оф, али почетак сезоне не обећава. Нова сезона почела је очајно за Сакраменто Кингсе, који су уписали свих пет пораза из првих пет мечева. Уз Њу… »
Богдан Богдановић: Треба да нас је срамота, очајан сам

Богдан Богдановић: Треба да нас је срамота, очајан сам

Дневник 31.10.2019
Кошаркаши Сакрамента не знају за укус победе ове сезоне. Пораз од Шарлота им је пети у низу, трећи на домаћем теренум, јавља портал Србија данас. После меча за Хорнетсима пред новинаре је изашао наш ас Богдан Богдановић, који је… »
“Очајан сам!” Богдан Богдановић у страху, сурово се обрушио на - Кингсе! "Ваљда, нисмо такви..."

“Очајан сам!” Богдан Богдановић у страху, сурово се обрушио на - Кингсе! "Ваљда, нисмо такви..."

Спортал блиц 31.10.2019
био је бесан после новог пораза Сакрамента. Кингси су у ноћи између среде и четвртка претрпели и пети пораз у исто толико утакмица од почетка сезоне. . - Треба да нас буде срамота... Морамо да пронађемо енергију међу нама и да… »
„Треба да нас је срамота!“

„Треба да нас је срамота!“

Вести онлине 31.10.2019
Сакраменто Кингси доживели су пети пораз у сезони у исто толико одиграних мечева иако су пред почетак сезоне били доста оптимистични. Богдан Богдановић каже да нема оправдања, али и да верује да ће се ускоро нешто променити. –… »

Вести дана »