Povezane vesti

Bogdanović: Trebalo bi da nas bude sramota

Bogdanović: Trebalo bi da nas bude sramota

N1 Info 31.10.2019
Košarkaši Sakramenta doživeli su novi poraz, peti u sezoni, a Bogdan Bogdanović nakon meča je rekao da nešto mora da se promeni. Sakramento Kingsi doživeli su peti poraz u sezoni u isto toliko odigranih mečeva iako su pred početak sezone bili… »
Bogdan Bogdanović: Očajan sam, trebalo bi da nas bude sramota!

Bogdan Bogdanović: Očajan sam, trebalo bi da nas bude sramota!

Hot sport 31.10.2019
Sakramento Kingsi sezonu, u kojoj su imali očekivanja da se plasiraju u plej-of, otvorili su sa pet poraza iz isto toliko odigranih utakmica. Stoga je glas podigao i šuter ‘kraljeva’, Bogdan Bogdanović, koji je sam istakao da nije zadovoljan svojim… »
Bogdan samokritičan, šta se dešava sa Kingsima i kakav im je dalji raspored?

Bogdan samokritičan, šta se dešava sa Kingsima i kakav im je dalji raspored?

Sportske.net 31.10.2019
Očekivao se iskorak u odnosu na prošlu sezonu kada su se boili za plasman u plej-of, ali početak sezone ne obećava. Nova sezona počela je očajno za Sakramento Kingse, koji su upisali svih pet poraza iz prvih pet mečeva. Uz Nju Orleans Pelikanse… »
Bogdan Bogdanović: Treba da nas je sramota, očajan sam

Bogdan Bogdanović: Treba da nas je sramota, očajan sam

Dnevnik 31.10.2019
Košarkaši Sakramenta ne znaju za ukus pobede ove sezone. Poraz od Šarlota im je peti u nizu, treći na domaćem terenum, javlja portal Srbija danas. Posle meča za Hornetsima pred novinare je izašao naš as Bogdan Bogdanović, koji je kritikovao igru… »
“Očajan sam!” Bogdan Bogdanović u strahu, surovo se obrušio na - Kingse! "Valjda, nismo takvi..."

“Očajan sam!” Bogdan Bogdanović u strahu, surovo se obrušio na - Kingse! "Valjda, nismo takvi..."

Sportal blic 31.10.2019
bio je besan posle novog poraza Sakramenta. Kingsi su u noći između srede i četvrtka pretrpeli i peti poraz u isto toliko utakmica od početka sezone. . - Treba da nas bude sramota... Moramo da pronađemo energiju među nama i da budemo zajedno. Ne… »
„Treba da nas je sramota!“

„Treba da nas je sramota!“

Vesti online 31.10.2019
Sakramento Kingsi doživeli su peti poraz u sezoni u isto toliko odigranih mečeva iako su pred početak sezone bili dosta optimistični. Bogdan Bogdanović kaže da nema opravdanja, ali i da veruje da će se uskoro nešto promeniti. – Trebalo bi da nas… »

Vesti dana »