Povezane vesti
EP: Fajon pozvala Srbiju da sprovede izbornu reformu, a opoziciju da izađe na izbore
Beta 31.10.2019
Predsednica Odbora Evropskog parlamenta (EP) za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon pozvala je Srbiju da primeni konkretne izborne reforme, a opozicione stranke da ne bojkotuju rad parlamenta ni izbore 2020. godine, saopštio… »
Fajon: Cilj boravka u Beogradu vraćanje opozicije u Skupštinu i fer izbori
Glas Amerike 31.10.2019
BEOGRAD — Stvaranje mogućnosti za povratak opozicionih poslanika u skupštinske klupe i omogućavnaje održavanja fer i poštenih izbora bio je cilj serije razgovora koje je kopredsedavajuća Parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija… »
Fajon: Za sada bez promene formata razgovora vlasti i opozicije
Danas 31.10.2019
Predsednica Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje se tokom trodnevnog boravka u Beogradu srela sa Lutovcem, Ivanovićem i Đurićem Tokom nekoliko dana koliko sam u Beogradu, a tu sam od ponedeljka, razgovarala sam sa puno različitih partnera iz… »
Fajon sa opozicijom o povratku u parlament i učešću na izborima
RTV 31.10.2019
BEOGRAD - Predsednica odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon, koja će učestvovati u narednom međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima, izjavila je danas da je tokom boravka u Beogradu razgovarala sa različitim… »
Fajon: Važno nastaviti dijalog Beograda i Prištine
Novi magazin 31.10.2019
Predsednica Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije (POSP) Tanja Fajon izjavila je danas da status kvo u dijalogu Beograda i Prištine nije dobar ni za jednu ni drugu stranu i da je važno da se to pitanje što brže… »
Vesti dana »
Sudar dva voza na severoistoku Danske, četiri osobe u kritičnom stanju
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 25 minutajoš 39 povezanih
Služen pomen stradalim radnicima RTS u NATO bombardovanju
Serbian News Media pre 0 minutajoš 15 povezanih
Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na naftovod Družba - a šta sad?
Radio 021 pre 25 minutajoš 15 povezanih
Oglasio se RHMZ: Mraz i pljuskovi u ovim delovima Srbije! Ovo je detaljna prognoza do oktobra
Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih