Povezane vesti
EP: Fajon pozvala Srbiju da sprovede izbornu reformu, a opoziciju da izađe na izbore
Beta 31.10.2019
Predsednica Odbora Evropskog parlamenta (EP) za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon pozvala je Srbiju da primeni konkretne izborne reforme, a opozicione stranke da ne bojkotuju rad parlamenta ni izbore 2020. godine, saopštio… »
Fajon: Cilj boravka u Beogradu vraćanje opozicije u Skupštinu i fer izbori
Glas Amerike 31.10.2019
BEOGRAD — Stvaranje mogućnosti za povratak opozicionih poslanika u skupštinske klupe i omogućavnaje održavanja fer i poštenih izbora bio je cilj serije razgovora koje je kopredsedavajuća Parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje… »
Fajon: Za sada bez promene formata razgovora vlasti i opozicije
Danas 31.10.2019
Predsednica Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje se tokom trodnevnog boravka u Beogradu srela sa Lutovcem, Ivanovićem i Đurićem Tokom nekoliko dana koliko sam u Beogradu, a tu sam od ponedeljka, razgovarala sam sa puno različitih partnera iz… »
Fajon sa opozicijom o povratku u parlament i učešću na izborima
RTV 31.10.2019
BEOGRAD - Predsednica odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon, koja će učestvovati u narednom međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima, izjavila je danas da je tokom boravka u Beogradu razgovarala sa… »
Fajon: Važno nastaviti dijalog Beograda i Prištine
Novi magazin 31.10.2019
Predsednica Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije (POSP) Tanja Fajon izjavila je danas da status kvo u dijalogu Beograda i Prištine nije dobar ni za jednu ni drugu stranu i da je važno da se to pitanje što… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua
Novi magazin pre 2 satajoš 68 povezanih
Insajder sa meštanima sela, gde se krio Alija Balijagić (VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 109 povezanih
Obradović: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo tako da nastavimo
Politika pre 39 minutajoš 38 povezanih