Povezane vesti
Kako je vozač Ljuba oduševio Srbiju: „Nisam ja ništa posebno, samo sam... Normalan“
Južne vesti 31.10.2019
Beograd, pola osam, jutarnji špic. Gužva - svuda. Da, kasnite na posao, u autobusu je 300 stepeni, a gospođa pored ima običaj da vas laktom mune u rebra i s vremena na vreme vam krvnički stane na nogu. Dan možda nije dobro počeo, ali sve može da se… »
Kako je vozač Ljuba oduševio Srbiju: „Nisam ja ništa posebno, samo sam… Normalan“
Danas 31.10.2019
Beograd, pola osam, jutarnji špic. Gužva – svuda. Da, kasnite na posao, u autobusu je 300 stepeni, a gospođa pored ima običaj da vas laktom mune u rebra i s vremena na vreme vam krvnički stane na nogu. Dan možda nije dobro počeo, ali možda se sve promeni… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 11 minutajoš 89 povezanih

Ako danas krećete na put, naoružajte se strpljenjem: Na granicama haos, čeka se i do tri sata, kod Gostuna zbog saobraćajke kolona duga tri kilometara FOTO
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 36 minutajoš 15 povezanih