Povezane vesti

Savladan je Edmund, Novaka sad čeka dobro poznat rival Novak je pred meč sa Edmundom imao dilemu (VIDEO)

Savladan je Edmund, Novaka sad čeka dobro poznat rival Novak je pred meč sa Edmundom imao dilemu (VIDEO)

Vesti online 31.10.2019
Novak Đoković nastavlja sa dobrim partijama na Mastersu u Parizu. Najbolji svetski teniser uspeo je da savlada i narednu prepreku na poslednjem Mastersu u sezoni. Pobedio je Kajla Edmunda rezultatom 2:0 (7:6 (9:7), 6:1) i tako se plasirao u… »
Novak u četvrtfinalu: Spor početak, furiozan završetak

Novak u četvrtfinalu: Spor početak, furiozan završetak

Večernje novosti 31.10.2019
Najbolji teniser sveta je u osmini finala turnira u Parizu savladao Kajla Edmunda 7:6, 6:1. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto je pobedio Britanca Kajla Edmunda 7:6, 6:1. Đoković je ovom pobedom uvećao… »
Novak u Parizu pobedio Edmunda, ide na Cicipasa

Novak u Parizu pobedio Edmunda, ide na Cicipasa

Dnevnik 31.10.2019
Novak Đoković pobedio je Britanca Kajla Edmunda na Mastersu u Parizu sa 2:0 u setovima (7:6 i 6:1). Novaka u četvrtfinalu u Bersi dvorani čeka Grk Stefanos Cicipas. Đoković je prvi set dobio u taj brejku, dok je u drugom potpuno dominirao i Britanca… »
Đoković: Drugi set je najbolji koji sam odigrao na turniru

Đoković: Drugi set je najbolji koji sam odigrao na turniru

Vesti online 31.10.2019
Đoković je promuklim glasom dao izjavu posle meča sa Edmundom. Novak je savladao Kajla Edmunda rezultatom 2:0 na Mastersu u Parizu. Kako je sam istakao srpski teniser na kraju meča, zadovoljan je igrom koju je pokazao na terenu. – U drugom setu sam… »
Novak ‘robotskim’ glasom: Drugi set koji sam odigrao je najbolji na turniru

Novak ‘robotskim’ glasom: Drugi set koji sam odigrao je najbolji na turniru

Hot sport 31.10.2019
Mučio je virus Novaka Đokovića u meču protiv Kajla Edmunda, ali je izašao kao pobednik. Posle sat i 22 minuta igre Đoković je trijumfovao sa 7:6, 6:1, a posle meča je dao kratku izjavu i to sa primetno promuklim glasom. – Mislim da sam posebno u… »
Novakova 50. pobeda u sezoni za četvrtfinale Pariza

Novakova 50. pobeda u sezoni za četvrtfinale Pariza

N1 Info 31.10.2019
Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Parizu. Najbolji teniser sveta savladao je u osmini finala Kajla Edmunda sa 7:6 (7), 6:1. Najbolji teniser sveta 10. put u karijeri će igrati četvrtfinale poslednjeg Mastersa u sezoni. Srpski… »
Čeka Đokovića: Cicipas u četvrtfinalu

Čeka Đokovića: Cicipas u četvrtfinalu

N1 Info 31.10.2019
Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je savladao mladog Australijanca Aleksa de Minora sa 6:3, 6:4. Cicipas je ostvario 50. pobedu ove sezone, 100. u karijeri. Grk će prvi put u karijeri igrati… »
Cicipas čeka Đokovića u četvrtfinalu Pariza

Cicipas čeka Đokovića u četvrtfinalu Pariza

Večernje novosti 31.10.2019
Grčki teniser je sa 2:0 (6:3, 6:4) u setovima pobedio Aleksa De Minaura iz Australije. Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale turnira u Parizu. Cicipas je sa 2:0 (6:3, 6:4) u setovima pobedio Aleksa De Minaura iz Australije. Naredni… »
Dimitrov u Parizu izbacio Tima

Dimitrov u Parizu izbacio Tima

Dnevnik 31.10.2019
Austrijanac Dominik Tim ispao je na Mastersu u Parizu pošto je poražen u osmini finala a bolji je bio Bugarin Grigor Dimitrov sa 2:0 (6:3, 6:2) za samo 73 minuta, javlja portal Srbija danas. Dimitrov će u četvrtfinalu igrati protiv Kristijana Garina… »
Novak saznao rivala: Đokovića u četvrtfinalu čeka jedan od retkih igrača koji ima pozitivan skor protiv njega

Novak saznao rivala: Đokovića u četvrtfinalu čeka jedan od retkih igrača koji ima pozitivan skor protiv njega

Sportal blic 31.10.2019
Grčki teniser plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je savladao Australijanca Aleksa de Minaura sa 6:3, 6:4, pa će ga u narednoj rundi čekati pobednik duela u kome se sastaju naš i Britanac Kajla Edmunda. Đoković protiv mladog… »
Cicipas je odradio svoje

Cicipas je odradio svoje

Mozzart sport 31.10.2019
A sada u četvrtfinalu pariskog mastersa čeka Đokovića ili Edmunda. Momak od kojeg se očekuje da u bliskoj budućnosti krene da osvaja grend slemove i da se popne na prvo mesto ATP liste, naš Balkanac Stefanos Cicipas očekivano se plasirao u… »
Pariz masters Protiv bolesti i Edmunda

Pariz masters Protiv bolesti i Edmunda

Mozzart sport 31.10.2019
Novak Đoković uz zdravstvene probleme danas posle 15 časova na snažnog Engleza za četvrtfinale takmičenja u Gradu svetlosti. Duel dana Nadal - Vavrinka. Misija odbrane ATP trona, to jest povratak na prvo mesto ATP liste do kraja sezone (Rafael Nadal… »

Vesti dana »