Povezane vesti
Gorbačov: Ne gradite novi "Berlinski" zid između Rusije i Zapada
N1 Info 31.10.2019
Mihail Gorbačov, poslednji sovjetski lider, upozorio je na opasnost izgradnje novog fizičkog ili nevidljivog zida između Rusije i Zapada, 30 godina nakon pada Berlinskog zida. U komentaru napisanom za Rojters uoči 30. godišnjice pada Berlinskog zida… »
Gorbačov: Nemojte izgraditi zid kao Berlinski
Al Jazeera 31.10.2019
Mihail Gorbačov, posljednji sovjetski čelnik, upozorio je protiv izgradnje novog fizičkog ili nevidljivog zida između Rusije i Zapada, 30 godina nakon pada Berlinskog zida. Mihail Gorbačov, posljednji sovjetski čelnik, upozorio je protiv izgradnje… »
Gorbačov: Nemojte izgraditi zid kao Berlinski između Rusije i Zapada
Slobodna Evropa 31.10.2019
Mihail Gorbačov, posljednji sovjetski lider, upozorava da se ne izgradi novi fizički ili nevidljivi zid između Rusije i Zapada, 30 godina nakon pada Berlinskog zida. U komentaru napisanom za Rojters uoči 30. godišnjice pada Berlinskog zida, što se… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana