Povezane vesti

Jeziva saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Vozilo sletelo u kanal, pa udarilo u betonski most! Dva mladića poginula, dvojica…

Jeziva saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Vozilo sletelo u kanal, pa udarilo u betonski most! Dva mladića poginula, dvojica…

Kurir 01.11.2019
Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Dragovci nedaleko od Pleternice u Slavoniji, saopštila je danas policija. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 21.55, a policija je saopštila da je uzrok… »
Detalji stravične nesreće u Hrvatskoj! Svedoci ispričali kakav se horor odigrao pred njihovim vratima: Čuo sam udarac, pa…

Detalji stravične nesreće u Hrvatskoj! Svedoci ispričali kakav se horor odigrao pred njihovim vratima: Čuo sam udarac, pa…

Kurir 01.11.2019
U četvrtak uveče u mestu Dragovci u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula su dvojica mladića starosti 21 i 18 godina, a mladići od 16 i 19 godina su prevezeni u bolnicu. "Spasavao sam dvojicu koji su se javljali, a drugoj dvojici nije bilo spasa… »
Dvojica mladića poginula na licu mesta! Vozili velikom brzinom, sleteli sa puta, zakucali se u betonski ulaz i kuću!

Dvojica mladića poginula na licu mesta! Vozili velikom brzinom, sleteli sa puta, zakucali se u betonski ulaz i kuću!

Alo 01.11.2019
Užas kakav se ne pamti! * Policija je objavila detalje teške saobraćajne nesreće * Ona se sinoć dogodila u slavonskom mestu Dragovci * Dva mladića su poginula, a dva teško povređena Do nesreće je došlo u 21.45 sati kod kućnog broja 51 u… »
Dve osobe poginule kod Pleternice

Dve osobe poginule kod Pleternice

RTV 01.11.2019
PLETERNICA - Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Dragovci nedaleko od Pleternice u Slavoniji, saopštila je policija. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 21.55, a za sada nisu poznati… »
Nesreća u Slavoniji: Dvoje poginulo, dvoje teško povređeno

Nesreća u Slavoniji: Dvoje poginulo, dvoje teško povređeno

Večernje novosti 01.11.2019
Nesreća se dogodila u četvrtak oko 21.55, a za sada nisu poznati detalji i uzrok. Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Dragovci nedaleko od Pleternice u Slavoniji, saopštila je danas… »

Vesti dana »