Повезане вести
Детаљи стравичне несреће у Хрватској! Сведоци испричали какав се хорор одиграо пред њиховим вратима: Чуо сам ударац, па…
Курир 01.11.2019
У четвртак увече у месту Драговци у тешкој саобраћајној несрећи погинула су двојица младића старости 21 и 18 година, а младићи од 16 и 19 година су превезени у болницу. "Спасавао сам двојицу који су се јављали, а другој двојици… »
Језива саобраћајна несрећа у Хрватској: Возило слетело у канал, па ударило у бетонски мост! Два младића погинула, двојица…
Курир 01.11.2019
Две особе су погинуле, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила у месту Драговци недалеко од Плетернице у Славонији, саопштила је данас полиција. Несрећа се догодила у четвртак око 21.55, а полиција је… »
Двојица младића погинула на лицу места! Возили великом брзином, слетели са пута, закуцали се у бетонски улаз и кућу!
Ало 01.11.2019
Ужас какав се не памти! * Полиција је објавила детаље тешке саобраћајне несреће * Она се синоћ догодила у славонском месту Драговци * Два младића су погинула, а два тешко повређена До несреће је дошло у 21.45 сати код кућног… »
Две особе погинуле код Плетернице
РТВ 01.11.2019
ПЛЕТЕРНИЦА - Две особе су погинуле, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила у месту Драговци недалеко од Плетернице у Славонији, саопштила је полиција. Несрећа се догодила у четвртак око 21.55, а за сада… »
Несрећа у Славонији: Двоје погинуло, двоје тешко повређено
Вечерње новости 01.11.2019
Несрећа се догодила у четвртак око 21.55, а за сада нису познати детаљи и узрок. Две особе су погинуле, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила у месту Драговци недалеко од Плетернице у Славонији… »
Вести дана »

Временска прогноза за 23. октобар: Наставак лепог времена уз раст температуре
Мондо пре 48 минутајош 5 повезаних

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане